ANITA JE OVE REČI REKLA MATEI SAMO PAR MINUTA PRE NEGO ŠTO JE IZAŠLA PRED MATIČARA: "Davala mi je LAŽNU NADU da se neće venčati" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.11.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović sve vreme lagala Matoru, a Matei Car davala lažnu nadu!

ANITA JE OVE REČI REKLA MATEI SAMO PAR MINUTA PRE NEGO ŠTO JE IZAŠLA PRED MATIČARA: "Davala mi je LAŽNU NADU da se neće venčati" (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je Mateu Car, u rijalitiju poznatu kao ljubavnicu Anite Stanojlović. Ona je nakon burnih dana u rijalitiju, odlučila da prvi put progovori o mnogim detaljima koje javnost nije znala o Matorinoj supruzi. 

Foto: Republika TV

Matea Car i Ognjen Bogdanović

 

Voditelj je upitao Mateu da prizna da li joj je Anita davala lažnu nadu, te je ona otvorila dušu i otkrila da je ona bila uverena da će venčanje biti prekinuto. 

Foto: Republika TV

Matea Car u emisiji "Porodice Elitnih"

 

- Meni je Anita ostavljala prostora da se neće udati, davala mi je lažnu nadu da se neće udati, do dana tog, ja sam bila uverena u to. Zvala me je pre nego što je izašla pred matičara i rekla da ne želi da se uda. Ona je meni rekla da kada budemo ostale same, da će mi reći razlog, mogu samo nagađati. Da li je to zbog deteta, zbog novca, bilo kakve druge koristi, da li je to bila neka materijalna korist. U svom ovom putu, gde su njih dve skupa, ona je nju zavolela, nije da nije, jeste, ali nije bilo iskreno  - govori Matea Car u emisiji ,,Porodice Elitnih" na Republika TV

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading