ŠOK ODLUKA U ELITI: Učesnici razočarani, ovome se nisu nadali!

Autor:

Zadruga

07.11.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez, stanari Bele kuće frapirani.

ŠOK ODLUKA U ELITI: Učesnici razočarani, ovome se nisu nadali!

Foto: Ilustracija

Sinoć je u Beloj kući održana emisija "Izbor potrčka i pretres nedelje". Voditeljka Ivana Šopić razgovarala je sa učesnicima rijalitija "Elita" o podeli budžeta ovonedeljnog vođe Bojane Pavlović, koja je naišla na brojne kritike i osude, zbog čega je tokom cele noći na imanju u Šimanovcima bilo jako tenzično. 

Bojana je morala da odabere svoje potrčke za ovu nedelju, a tokom odabira podigla je skoro sve svoje cimere, a onda se odlučila na Mionu Jovanović i Nikolu Lakića. Njenim cimerima ova odluka se nije dopala i smatrali su da je imala mnogo bolje izbore. 

Republika

Foto: Republika.rs, shutterstock

Nikola Lakić i Miona Jovanović

Ipak, kako Bojana kaže, ona između njih vidi neka varnice i po njenom mišjenju bilo bi interesantno da se njih dvoje nađu sami u prostoriji, daleko od svojih cimera. 

Da li će se nešto desiti između njih, da li će se zbližiti ili je Bojana omanula u izboru, ostaje da pratimo u nedelji ispred nas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading