VEČE LJUBAVI U ŠIMANOVCIMA! Elita dobila još jedan PAR - svi im dali ROK TRAJANJA!

Autor:

Zadruga

01.11.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Teodore i Bebice, Elita dobila još jedan par, a publika smatra da ovaj odnos neće potrajati!

VEČE LJUBAVI U ŠIMANOVCIMA! Elita dobila još jedan PAR  - svi im dali ROK TRAJANJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žurku u "Eliti" sinoć je obeležila ljubav. Nakon Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, u vezu su stupili i Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez. Njih dvoje su se nakon veselja u kazinu osamili u pušionici, pa krenuli da se ljube.

Potom su odlučili da ne kriju svoj odnos, te su nastavili da razmenjuju strasti i pred cimerima. Međutim, publika nije ubeđena da će ovaj odnos potrajati i već su im dali rok trajanja do sledeće žurke.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefani i Munjez

Podsetimo, Stefani je pre veze sa Munjezom bila u odnosu sa Lukom Majčicom. Njih dvoje su se krajem septembra smuvali, a potom više puta rasplamsali strasti ispod pokrivača.

Njihov odnos nije dugo potrajao, a Luka je pre toga bio u odnosu sa Anastasiom Okolišan, koja je prva takmičarka koja je pobegla iz "Elite", zbog čega je diskvalifikovana.

Osim Teodore i Bebice i Stefani i Danijela, sinoć su korak dalje napravili i Aneli Ahmić i Janjuš, koji su nakon žurke i njene svađe sa Miljanom Kulić završili u istom krevetu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefani i Munjez

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading