NEZAPAMĆENI SKANDAL TRESE JAVNOST! Asmin nagovara ćerku da se odrekne majke, zbog Stanije spreman da Aneli oduzme ono što najviše voli!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija objava Asmina Durdžića izazvala je neviđenu pometnju na društvenim mrežama.

NEZAPAMĆENI SKANDAL TRESE JAVNOST! Asmin nagovara ćerku da se odrekne majke, zbog Stanije spreman da Aneli oduzme ono što najviše voli!

Foto: ATA Images

Današnja izjava Asmina Durdžića izazvala je burne reakcije, s obzirom da niko nije mogao ni da sanja da će se Asmin javno odreći sopstvene ćerke, zato što ga je, kako i sam govori, Aneli Ahmić odvojila od Stanije Dobrojević.

- Ja sam oslobođen od tog suđenja kompletno. To za dete mogu sve preko mog advokata da završe, vezano za alimentaciju, samo ću da šaljem alimentaciju koliko sud odredi, a ne kao do sada, a dete kad poraste može uvek da me poseti i vidi zašto nemamo kontakt. Ja sada želim javno da se odreknem svega što ima veze sa Aneli i njenom porodicom i cele situacije, ne želim nikakav kontak sa njima. Možda će sada grubo zvučati, dete kad poraste ima kod mene otvorena vrata i sigurno će to sve razumeti - rekao je Asmin za Blic.

Republika

Foto: Privatna arhiva, youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić, Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević

 

Asmin se sada ponovo javno oglasio, pa otkrio kako stoje stvari, jer mu, po svemu sudeći, neprestano stižu negativni komentari i osude zbog ove odluke:

- Želim svima, koji nisu dobro slušali šta sam rekao, da im se desi isto što i meni. Moja mama, da je mom tati to radila, ja bih se nje odrekao bez razmišljanja - napisao je Asmin putem Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Wall

07.10.2023 22:01

Glup bio glup ostao. Takva mama, takav tata! Jadni ste cela porodica. Ti se jos jednog deteta odriceš. Aneli je za tebe institucija!