OTKRIVAMO NAJGNUSNIJU LAŽ ANELI AHMIĆ! Učesnica "Elite" zaprepastila naciju neistinama, ali ovaj DOKAZ će je pokopati! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

15.09.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić besramno slagala u rijalitiju, iskoristila bolesnog oca zarad svoje koristi!

OTKRIVAMO NAJGNUSNIJU LAŽ ANELI AHMIĆ! Učesnica "Elite" zaprepastila naciju neistinama, ali ovaj DOKAZ će je pokopati! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Aneli Ahmić nedavno je postala učesnica rijalitija "Elita", a od samog trenutka kada je kročila na imanje u Šimanovce, izazvala je skandal epskih razmera kada je uživo u programu uptužila bivšu zadrugarku Staniju Dobrojević da joj je preotela muža, Asmina Durdžića, i tako ga razdvojila od maloletne ćerke. Međutim, tu nije bio kraj javnog iznošenja prljavog veša, koji je, malo je reći, šokirao široku javnost.

Naime, kako je Ahmićeva u više navrata istakla u rijalitiju, Durdžić ju je ostavio bez centa, te je morala sama da izdržava dete, a finasijsku pomoć pronašla je, kako kaže, kod svog oca, Junuza Ahmića, kod kojeg je nakon raskola jedno vreme živela. Ipak, ta pomoć nije trajala dugo, jer je, nažalost, Anelin otac preminuo od teške bolesti, međutim, kako Republika saznaje, starleta je pred kamerama slagala datum njegeove smrti, verovatno kako bi što bolje predstavila svoju verziju priče o prevari.

- Rekla si da ti je otac pomagao finansijski i da ti je davao novac. Posle kad su te pitali, gde ti je sad otac, ti si rekla da ti je otac mrtav. I ja se sad pitam kako je mrtav otac mogao da ti daje pare - rekao je Marko Đedović nedavno u "Eliti", a Aneli se odmah ubacila:

Republika

Foto: printscreen

Aneli Ahmić priča Marku Đedoviću o ocu Junuzu

- Nisam stigla da kažem, ali moj otac je umro pre pet meseci... Čovek je umro u roku od mesec dana, teško se razboleo i umro je brzo - otkrila je Ahmićeva pred kamerama.

Po njenim rečima, Junuz Ahmić, Anelin otac, trebalo bi da je preminuo u aprilu ove godine, međutim, prema saznanjima našeg portala, on je tešku bitku sa opakom bolešću izgubio u decembru prošle godine. U prilog tome govori i umrlica, koju je Republika dobila u posed.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aneli Ahmić otac Junuz preminuo

Naime, kako stoji u umrlici, Junuz je preminuo 17. decembra 2022. godine u 69. godini, a ispraćaj je obavljen tri dana kasnije, 20. decembra na Muslimanskom groblju Boninovo, a dženaza istog dana u mestu Kazagići, u Goraždama. Među ožalošćenima se takođe nalaze i Sita i Ajlin, Anelini rođeni brat i sestra, kao i ostali članovi porodice.

Inače, podsećanja radi, i učesnica pete i šeste sezone "Zadruga", Anđela Đuričić, napravila je isti propust, kada je pomešala datume smrti svog rođenog brata, te u rijalitiju pričala jednu verziju, dok je istina iz spoljnog sveta bila potpuno drugačija.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading