OVAKVOG FILIPA CARA NIKADA NISMO VIDELI! Zadrugar potpuno potonuo nakon raskida sa Aleksandrom, jedna njegova objava ZABRINULA je sve!

Autor:

Zadruga

19.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car slomljen je zbog raskida sa Aleksandrom Nikolić, ne može prestati da krivi sebe.

OVAKVOG FILIPA CARA NIKADA NISMO VIDELI! Zadrugar potpuno potonuo nakon raskida sa Aleksandrom, jedna njegova objava ZABRINULA je sve!

Foto: ATAImages

Kao bomba je odjeknula vest o iznenadnom raskidu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Nakon što su osvanule Filipove fotografije sa atraktivnom plavušom, Nikolićeva je spakovala stvari i napustila Cara.

Bivši zadrugar održao je "lajv" na društvenoj mreži TikTok, gde je govorio o raskidu sa Aleksandrom. Kako je istakao, Aleks nije bila spremna na zajednički život, a ponovio je i da je nije prevario, već da je došlo do razilaženja zbog različitih razmišljanja, kao i da se nisu svađali.

Republika

Foto: ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

Međutim, Aleksandra je iznela svoju stranu priče i objasnila da se ona zapravo preselila u Crikvenicu i odnela sve svoje stvari, s namerom da Car i ona započnu zajednički život. Kako je Filip uhvaćen sa drugom devojkom, ona je spakovala kofere i vratila se za Beograd.

Iako Filip tvrdi da nije napravio nijednu grešku kada je u pitanju njegova veza, čini se da sebe ne može ubediti u to i raskid mu je poprilično teško pao.

Njegova fotografija na Instagramu izazvala je lavinu reakcija, a da se zaljučiti da je Car potpuno slomljen.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading