ALEKSANDRA NIKOLIĆ IZMOLILA POMIRENJE SA CAREM: Pobednica Zadruge 6 podelila lepe vesti, pa otkrila zašto ne nosi verenički prsten!

Autor:

Zadruga

14.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car zvanično su se pomirili, odmah usledilo oglašavanje na TikToku!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ IZMOLILA POMIRENJE SA CAREM: Pobednica Zadruge 6 podelila lepe vesti, pa otkrila zašto ne nosi verenički prsten!

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić ponovo je uspela da "izmoli" Filipa Cara za još jednu šansu, te je ponovo došlo do pomirenja, iako je Filip tvrdio da je sada zaista kraj.

Naime, tokom jučerašnjeg lajva na TikToku, Aleksandra je priznala da je izgubila verenički prsten, a kada ju je neko upitao kakav prsten, ako su raskinuli, ona se nasmejala, pa otkrila da su ponovou vezi.

Republika

Foto: ATAImages

 

Odmah nakon, Aleksandra je održala lajv sa Carem, te su zajedno potvrdili vest o pomirenju, što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama. Dok su im jedni čestitali, drugi su kritikovali njihovo poigravanje sa fanovima, s obzirom da raskidaju na mesečnom nivou, zbog čega ih sada ljudi ne shvataju ozbiljno.

 

 

Oni su se momentalno vratili zajedničkom biznisu, odnosno lajvovanju na TikToku, putem kog zarađuju, a to im je trenutno prioritet, zbog čega očigledno trpi i njihova veza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading