GORAN DRAGIĆ OKONČAO KARIJERU: Slovenac otkrio zbog čega nije potpisao za Partizan!

Autor:

Sport

02.06.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Uvek kad sam igrao protiv Zvezde ili Partizana, to je bio neki neverovatan osećaj'' - ističe Dragić.

GORAN DRAGIĆ OKONČAO KARIJERU: Slovenac otkrio zbog čega nije potpisao za Partizan!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon isteka ugovora u NBA ligi, Goran Dragić je doneo odluku da završi svoju blistavu košarkašku karijeru. Iako su brojni evroligaški klubovi iskazali interesovanje za njega, uključujući i Partizan, Dragić je odlučio da se povuče, uzimajući u obzir porodicu koja živi u Majamiju.

- Mene niko nije zvanično, nego mog agenta Radeta, tako da su zvali Real Madrid, Armani, onda je u pitanju bio Partizan, imao sam i poziv Sanija Bećirovića iz Panatinaikosa, ali ja sam nekako odlučio da ne mogu da napustim decu, ona mi žive u Majamiju - naveo je Slovenac.

Takođe, otkrio je da su porodične veze podelile navijačke strasti, ističući da je njegov striko navijač Crvene Zvezde, dok je njegov otac navijač Partizana. Izjavio je da su mu oba kluba draga i da bi voleo da se vrati kući, te je izneo diplomatski odgovor navodeći da bi voleo da se vrati u Union Olimpiju.

- Znaš šta, u mojoj familiji striko navija za Zvezdu, delija je, a moj ćale je grobar, partizanovac. Pa onda moj kum Rašo Nesterović, i on je grobar, tako da nekako levo-desno... Ali ja ću da odgovorim diplomatski, reći Union Olimpija, da mogu da se vratim kući, da mogu da sedim sa svakim. Oba kluba su mi draga, uvek kad sam igrao protiv Zvezde ili Partizana, to je bio neki neverovatan osećaj, ali to je bilo kad sam igrao za Slovan, za Olimpiju, tako da to je to - jasan je Dragić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading