UHVAĆENA MAJA MARINKOVIĆ NAKON RASKIDA: Starleta otkrila lokaciju gde se nalazi, svi su u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

17.07.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nakon drame sa Bilalom Brajlovićem otkrila gde se nalazi!

UHVAĆENA MAJA MARINKOVIĆ NAKON RASKIDA: Starleta otkrila lokaciju gde se nalazi, svi su u ŠOKU!

Foto: E-stock, Instagram.com

Dramatična situacija između bivšeg rijaliti para Maje Marinković i Bilala Brajlovića se, po svemu sudeći, ne smiruje. Iako su odnos završili sa lepim rečima za jedno drugo, to nije dugo potrajalo.

Nakon što je starleta objavila šok prepiske sa sad već bivšim dečkom, ona je otkrila gde se sada nalazi. Marinkovićeva je odlučila da se opusti, te je tako otišla kod kozmetičarke, kako bi sredila nokte, o čemu je obavestila svoje pratioce na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

Podsetimo, Majin otac, Taki Marinković se oglasio za Republiku sledećim rečima:

Ja sam pričao sa Bilalom te večeri, to što izmišlja i laže o Janjušu, ja sam te večeri odveo svoju ćerku kući, nije mogla da završi sa njim, kad je bila sa mnom. On je nju danima smatrao, ucenjivao, to je nasilje, kad ti nekog tako pritiskaš da ne može ovo da oblači, kupaći, bio je nenormalno ljubomoran, on nju hoće da zavadi sa ljudima, sa kućom koja ju je odgojila, na šta to liči, sramota treba da ga bude - rekao je Taki za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading