LJUBI, LJUBI, AL GLAVU NE GUBI: Dušan Vlahović grlio pehar, pa lepoticu

Autor:

Sport

16.05.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa blistao posle osvajanja Kupa Italije.

LJUBI, LJUBI, AL GLAVU NE GUBI: Dušan Vlahović grlio pehar, pa lepoticu

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa osvojili su Kup Italije pobedom nad Atalantom sa 1:0, a jedan od najzaslužnijih i naradosniji na slavlju koje je usledilo bio je reprezentativac Srbije Dušan Vlahović. Stameni špic bio je strelac jedinog gola na susretu već u četvrtom minutu, pa ne čudi da je bio u centru pažnje.

Iskoristio je Vlahović priliku i ponovo kupio trenera Masimilijana Alegrija i navijače, ali što je za njega još važnije dokazao da ne važi uveo krilatica da ko ima uspeha u ljubavi nema je u poslu. To potvrđuju u scene sa Juventusove proslave. Posebno je privukao pažnju trenutak kada je Vlahović pao u zagrljaj svojoj devojci Vanji. Taj intimni trenutak je zabeležen a on ga je podelio na društvenim mrežama, što je izazvalo brojne reakcije javnosti.

Foto: instagram.com/vlahovicdusan

Strast: Vanja i Dušan

Naime, pored uspeha na fudbalskom terenu, Dušan Vlahović je privukao pažnju javnosti i svojim emotivnim životom. On je više puta obnavljao vezu sa Vanjom Bogdanović, s kojom je u vezi prethodnog leta nakon slučajnog susreta na Ibici. Pre toga, Vlahović je bio u vezi sa Karolinom Stramare, bivšom misicom Italije, ali je zbog ljubavi prema Vanji okončao tu vezu.


Inače, Dušan Vlahović je postao jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji, privlačeći veliku pažnju kako svojim fudbalskim umećem, tako i svojim izgledom. Ipak, on je i dalje u vezi sa Vanjom, koja je bila uz njega i pre nego što je postao planetarno poznat. Njih dvoje su zajedno viđeni na meču Olimpije iz Milana i Partizana, kada su prvi put zajedno izašli u javnost.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading