ANA I BULIĆ STAJU NA "LUDI KAMEN": Otkrivamo sve detalje SVADBE, evo ko će joj biti KUMA!

Autor:

Zadruga

05.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ozvaničenja veze, Ana Ćurčić i Aca Bulić planiraju da se uzmu!

ANA I BULIĆ STAJU NA "LUDI KAMEN": Otkrivamo sve detalje SVADBE, evo ko će joj biti KUMA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić je sinoć tokom emisijie Narod pita priznala da se pomirila sa Acom Bulićem, koji je bio u studiju sa njom kao podrška.

- Pomirili smo se ja i Aca, evo sad javno - rekla je Ana.

Foto: pink.rs

Ana Ćurčić i Aca Bulić poljubac

 

Iako su mnogi verovali da će se to dogoditi, dok je Ana negirala i tvrdila da su samo prijatelji, do pomirenja je ipak došlo. Njih dvoje sinoć emocije i strasti nisu skrivali, pa je ona fotografiju na kojoj se grle i ljube podelila i na svom Instagram profilu.

Kako saznaje Republika, Ana i Aca planiraju da se najverovatnije uzmu, jer kako izvor ističe za naš portal, kako bi krunisali njihovu ljubav, koja je na kraju pobedila sve. 

Foto: pink.rs

Ana Ćurčić i Aca Bulić ozvaničili vezu

 

- Ana i Aca su zajedno, to se samo čekalo, naravno, mislim, to se videlo iz aviona da se njih dvoje vole i da među njima tinja neviđena ljubav. Ja koliko znam oni žele da krunišu njihovu ljubav velikom proslavom, da se zavetuju na ljubav pred matičarem, kako to inače biva. Verovatno će pričati i o crkvenom venčanju, žele da stvarno to bude nešto za pamćenje, jer posle toliko godina, njih dvoje su se ponovo spojili i ne planiraju da se razdvoje više ikada - govori izvor za Republiku. 

Potom nam je izvor otkrio i da Ana ne planira ponovo da Milenu pita da joj bude kuma:

- Ma kakva Milena, posle svega, mislim da je tu stavljena tačka, tako da nema šta više da njih dve pričaju. Ana ima svoju najbolju drugaricu, tako da mislim da će nju i uzeti za kumu, Milena otpada. 

Podsetimo, Bulić je imao dugogodišnju devojku, za koju se pričalo da podržava njegov odnos sa Anom i zaštitnički stav, a kako je on sada sa Ćurčićevom mnogi Anu optužuju da se ne razlikuje od Anđele Đuričić, koja je u ''Zadruzi 6'' ponela epitet ljubavnice Zvezdana Slavnića.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Melanija

05.07.2023 07:46

Posle 30 godina da realizuju ono što su započeli a tragično završili. Šteta što neće imati decu da makar neko od Anine dece bude dobro situiran. Kakav je Ana manipulant Aca mora sklopiti predbračni ugovor da se zna šta je ko uneo u bračnu zajednicu jer nije isto gola guzica Anina i Acini stotine miliona evra.

Ceca

05.07.2023 15:44

@Melanija - Jesi tako i ti sklopila predbracni ako te uopste neko hteo. Vodis brigu o tudjim parama. Sram te bilo

Wall

05.07.2023 13:42

Bruka i sramota! Ima cerku za udaju i sina za zenidbu. Umesto da cuva unucice ona se baba udaje. Vidi se da zena nije normalna.