SKANDAL NA PINKU! Ivan Marinković otkrio Aninu AFERU sa OVIM čovekom, VARALA Zvezdana zbog KOCKE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.06.2023

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković obelodanio istinu o Ani Ćurčić!

SKANDAL NA PINKU! Ivan Marinković otkrio Aninu AFERU sa OVIM čovekom, VARALA Zvezdana zbog KOCKE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji ''Narod pita'' prva gledateljka koja se javila želela je da ostane anonimna, te je pružila podršku Ani Ćurčić. Ivan Marinković izneo je šok optužbe na Anin račun o njenoj burnoj prošlosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- Sad ću da pričam o tvojoj kocki, sad ću da ti kažem ime i prezime čoveka sa kojim si bila u Ušću.. Ali Anči, ja znam da je tvoj priajtelj tu, on je meni mnogo učinio u životu. Ja sam ovde došao sam. - rekao je Ivam.

- Da li je Ivanu trebala Zadruga da ga upozna sa sinom koji ima 5 godina? - pitala je gledateljka.

- Da. Ovaj put ću stvarno da iskoristim priliku, ne vidim bolji način koji se desilo.. Ja sam uvek za to, meni je ovde Bog dao priliku stvarno. Ja sam navikao u životu i ovako i onako- rekao je Ivan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Ana Ćurčić Zadruga 6

 

-To je tako očigledno, ne biraš sredstva da gaziš ljude.. Šta je tebi bre? - pitala je Zorica

- Ovo je najveće zlo od žene koje postoje. To je žena koja je 10 godina u rijalitiju, ona je prvi put videla neku svoju situaciju. Ti hoćeš da spustiš loptu sa mnom. Od vašeg drugasrva nema ništa- rekao je Ivan.

- Da li znaš osobu.. To je čovek koji je kockao sa Anom u Ušću i da je Anina ruka bila od 50 do 100 evra ruka. Ana se u tom periodu upoznala, svaki dan su kockali.. U tom trenutku su u tom svetu ruleta, ušli u tal. Ana ih je malo kao tu naučila kako to, u jednom trenutku je Ana Ćurčič otišla kod njega kući, prespavala i bila intimna sa njim. Ona se čula sa njim opred ulazak u Zadrugu 6, to naravno u periodu kad je bila sa Zvezdanom. Posle kazina su imali se*s. Odgovorno tvrdim- rekao je Ivan.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading