ŠOK INFORMACIJA DIGLA ŠIMANOVCE NA NOGE! Maja žestoko udarila na Zvezdanovu muškost jer ima MALI POLNI ORGAN?!

Autor:

Zadruga

25.04.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otkrila veličinu Zvezdanovog polnog organa.

ŠOK INFORMACIJA DIGLA ŠIMANOVCE NA NOGE! Maja žestoko udarila na Zvezdanovu muškost jer ima MALI POLNI ORGAN?!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Zvezdan Slavnić javno je ponizio prvu ljubavnicu Anđelu Đuričić rekavši da je loša u krevetu i da ne zna šta radi, dok za razliku od nje Maja Marinković pokazuje pravo umeće.

Međutim, Slavnić ne zna šta mu iza leđa priča Maja i koliko ga ponižava kod drugih zadrugara, a kada bude saznao, mnogi se plaše biće neviđenog haosa.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan ponizio Anđelu

Naime, nakon što je bila intimna sa njim, Maja se poverila Peci i Ivanu Dragiću da Zvezdan i nije neki u krevetu i da ima mali polni organ.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja o Zvezdanu

Oni koji verno prate rijaliti primetili su da u prilog ove Majine izjave ide i akcija koju su imali jutros, a u kojoj je Slavnić samo ležao, dok ga je Marinkovićeva divljački jahala, ali kako se moglo primetili vrlo teško, naročito jer on nije doprinosio ničemu, pa mnogi veruju da je ono što je Maja rekla Peci i Dragiću istina i da se vrlo brzo pokazalo kao tačno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marija

25.04.2023 17:25

Svaki naslov vam je neko ima pakleni plan. Dal bas tolko pismeni niste da jos neki pridev ubacite. Svaki plan je pakleni.