LESKOVČANIN SE UHVATIO ZA GLAVU KADA JE SHVATIO KAKVU GAZDARICU IMA: Davao sam joj novac za račune, ona nije plaćala! Isključili su mi STRUJU!

Autor:

Vesti

04.05.2024

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Uzeo sam agregat da imam struju, tek juče mi komšija dao kabli da imam bar osnovne potrebe. Zanima me šta mogu po zakonu da uradim i da li mogu nekog da tužim da nadoknadim štetu. Struju još uvek nemam, a ja nemam dugova prema nikome - požalio se on.

LESKOVČANIN SE UHVATIO ZA GLAVU KADA JE SHVATIO KAKVU GAZDARICU IMA: Davao sam joj novac za račune, ona nije plaćala! Isključili su mi STRUJU!

Foto: Shutterstock

Podstanar iz Leskovca na pravim je mukama zbog bahate gazdarice zbog koje su mu isključili i struju!

Naime, uz kiriju on joj je davao i novac za račune, ali ih ona nije plaćala.

- Podstanar sam na adresi Njegoševa 30 u Leskovcu i vlasnici sam redovno isplaćivao kiriju i sve troškove za komunalije (struja, voda i ostalo), međutim ona nije plaćala nista i Elektrodistribucija je 16.04. došla i isključila struju i od tada više nemam struju - požalio se ovaj čovek u grupi "Pravna pitanja".

- Uzeo sam agregat da imam struju, tek juče mi komšija dao kabli da imam bar osnovne potrebe. Zanima me šta mogu po zakonu da uradim i da li mogu nekog da tužim da nadoknadim štetu. Struju još uvek nemam, a ja nemam dugova prema nikome - požalio se on.

Korisnici su ostali šokirani zbog čina stanodavke.

- Tuži je i ako imaš svedoke da si davao pare ili neke priznanice dobićeš je na sudu! Sram je bilo čemu li se nada! - napisala je jedna korisnica u komentarima

Dobio je savet da traži drugi stan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading