ANA UNIŠTILA ĆERKINU VEZU, BULIĆA OSTAVILA U PROBLEMU: Obelodanjen tajni razgovor Zvezdanove bivše, istina izašla na videlo!

Autor:

Zadruga

07.04.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila kakvu molbu je ostavila Aci Buliću pre ulaska u Zadrugu, a tiče se njene ćerke Ive Kovačević!

ANA UNIŠTILA ĆERKINU VEZU, BULIĆA OSTAVILA U PROBLEMU: Obelodanjen tajni razgovor Zvezdanove bivše, istina izašla na videlo!

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Ana i Iva

Ana Ćurčić pre ulaska u Zadrugu 6 priznala je da je Aca Bulić njena najveća i prva ljubav, što je i on sam potvrdio. Njihova ljubav bila je epska, kako oboje vole da istaknu, a sada je otkriveno šta je bivša Zvezdana Slavnića zamolila Bulića pre nego što je spakovala kofere i krenula putem Šimanovaca. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Starsport

Aca Bulić i Ana Ćurčić

 

Naime, Ana je u razgovoru sa Zoricom Marković otkrila da je Bulića zamolila da joj pomogne oko ćerke Ive Kovačević, jer se plašila da će njen ulazak narušiti vezu sa fudbalerom.

 

Foto: printscreen/instagram

Ana Ćurčić ćerka Iva Kovačević

 

Podsetimo, Iva je u duogogdišnjoj vezi sa fudbalerom Nemanjom ovićem, ali do sada još uvek nije poznato zbog čega je Ana osetila ovaj strah. 

- To sam zamolila Acu, da mi pomogne, da to bude završeno, vezano je, ne lično oko nje, ali i to sam na pola ostavila. Sve to što je jako bitno, da li je ovo uticalo na njenu vezu. Direktno sam se ja tu osećala krivo! Ne mogu da pričam o tome! - poverila se Ana Zorici. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading