ŠTA TI JE RADIO ACA?! Šok tvrdnje Zvezdana Slavnića da je Bulić GASIO Ani CIGARETE PO TELU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.03.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić iznela sve što je pričala sa Zoricom Marković pred Zvezdanom Slavnićem, koji je pobesneo, pa počeo da iznosi Anin prljav veš, pa šokirao kada je izneo da je Ćurčićeva tukla svoju majku, a muža varala godinu dana sa njim.

ŠTA TI JE RADIO ACA?! Šok tvrdnje Zvezdana Slavnića da je Bulić GASIO Ani CIGARETE PO TELU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pored toga Zvezdan je pomenuo i Aninog prvog dečka Acu Bulića, a ona je skočila kao oparena.

- Pomenuo si da me je prvi dečko tukao. Aca je moj prvi, voleo me je najviše na svetu, i čuvao me kao malo vode na dlanu, što ti nisi nikad. Samo se igraj sa njim. Vezuješ drugove za radijatore i otima, najbolje drugove si prodao - vikala je Ana.

Je l' mi pretiš sa njim? - vikao je Zvezdan?

- A šta ti je on radio? Psssss - šokirao je Zvezdan pokazujući pokaz na telu gašenje cigarete.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić pokazuje pokaz na telu gašenje cigarete

 

- Bolje ti je da njega ne spominješ! - urlala je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Aca Bulić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Oka

04.03.2023 13:38

Laze budni sin, pomaže mu prekrivena ,zla ,ozbiljne psiho dijagnoze. Izvinio se zlo Ani, ima taj dobro mada beneficirano, zahvaljujući slavnom, uspešnom Slavnicu robijasko iskustvo . Moke mi je zao,ali se nije bas ,onda kad je trebalo,.mnogo potrudio oko problematicnog sina. Osim ono što mu je olaksavalo jadno školovanje a kasnije povlašćeni status robijasa. Zato je palo izvinjenje. Zato čovek sad omatoreo sin obezbeđuje već na početku 6 ucestvovanje u potonjim Zadrugama. Ponaša se van svih normi a i tu je povascen. Ne valja to. Nikad od njega nista dobro. A ludu " cistunicu" na lečenje Ozbiljno,jer može biti OZBILJNO. ANINA jedina greška,ogromna greška je trpljenje i ne odvajanje od zla u kome je živela. I njoj treba pomoć psihijatra,od koga Ona ne beži. Bolna priča mučenje zene

Mirka

04.03.2023 15:08

@Oka - Možda je to sve istina, što priča Ana. Ali istina uvek ima dva kraja. Postoji i Zvezdanova verzija. Oni su dva manipulatora i psihopate. Nažalost ali meni Ane nije žao. To je nje izbor bio. Iz dosada pokazanog ona glumi nevinašce, ali oni su se oboje makljali i tukli. Ona da je prava dama ne bi ni ušla i rialiti. Žena od Janjuša i Ša nisu se ni oglašavalem. One su gospodjetine za nju. Ona je jedna profuknjara i kao i on. Žena iz kriminalnog miljea, kockar i lažov. Sad neka kusa što je prosula.