MAJKA ZVEZDANA SLAVNIĆA VAN SEBE ZBOG ANINOG PONAŠANJA: Ne može da veruje kakav se PRLJAV VEŠ iznosi, evo na čijoj je strani!

Autor:

Zadruga

18.02.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavka, majka Zvezdana Slavnića, šokirana je rečima koje njena bivša snajka, Ana Ćurčić, izgovara u rijalitiju.

MAJKA ZVEZDANA SLAVNIĆA VAN SEBE ZBOG ANINOG PONAŠANJA: Ne može da veruje kakav se PRLJAV VEŠ iznosi, evo na čijoj je strani!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos bivših nevenčanih partnera Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića svakodnevno je glavna tema, kako u šestoj sezoni "Zadruge", tako i van zidina imanja u Šimanovcima. Iako Ana govori da ima ogromnu podršku Zvezdanove majke, koju je čuvala dok je njen sin bio u zatvoru, domaći mediji navode da Slavica navodno ne podržava ponašanje nesuđene snajke.

Naime, kako navode domaći mediji, Slavka je trenutno u domu, dok su Zvezdan i Ana u rijalitiju, a šokirana je rečima koje izgovara njena bivša snajka u rijalitiju. Bivša supruga Moke Slavnića tvrdi da se nije odrekla njihovog sina, kao i da Ana za gomilu stvari ne govori pravu istinu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

Slavnićeva majka je navodno obaveštena o svim dešavanjima u "Zadruzi", kao i da ne može da veruje u reči da se ona odrekla svog sina, a takođe je napomenula i da Zvezdanova ćerka Sara, može biti samo ljuta, ali da ne može da se odrekne svog oca, piše Srbija Danas.

Slavka takođe ističe da joj je Ana "u krvi" jer je dugo provela vreme sa njom, nije ponosna na sina, ali navodi "da nije Anđela, bila bi neka druga", jer kao i svaka majka će ostati uz svoje dete.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zvezdan Slavnić Amidži šou

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ratko

17.03.2023 05:04

Šta očekivati od žene sa beogradskog asfalta.Kakve li je reči izgovarala tk kada su sami u kući bili... Nije ni čudo što se o ovako ponašaNjihova veza nema vrhe. Odličo što je Zvezdan ostavio.Ko može takvu ženu da voi Ona samo voli lovu i ništa drugu. U stanju he da manipliše do bezsbsti. Dvimase zgadila kao žena, Kada ne ide, priči kraj.Ona bi to sada da unovi a u svemukocki, prodaji i dr.i dr. je njegov saučesik bila. Psiho težak!!!!!