OSVANULA ČITULJA ZA ALENA DELONA! Fanovi iz Srbije se opraštaju od SAMURAJA FILMA!

Autor:

Zabava

20.08.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni glumac imao je obožavaoce na svim krajevima sveta i bio veoma cenjen i u našoj zemlji.

OSVANULA ČITULJA ZA ALENA DELONA! Fanovi iz Srbije se opraštaju od SAMURAJA FILMA!

Foto: Profimedia

Slavni Alen Delon (1935-2024) preminuo je prekjuče u 89. godini u Francuskoj, nakon duge i teške bolesti, a njegovi obožavaoci širom sveta opraštaju se od svog idola. Ni Srbija nije izuzetak, pa je tako jutros osvanula čitulja kojom, kako se navodi, "knjaževačka ekipa" upućuje poslednji pozdrav legendarnom glumcu.

- Sačuvaćemo uspomenu na epohu kada je ovaj samuraj filma i umetnik života očarao svet - piše u čitulji.

Foto: Republika

 

Obožavaoci u Francuskoj se opraštaju od velikog glumca, a juče su obišle svet  fotografije fanova koji su se okupili ispred kuće Alena Delona u mestu Diši, u centralnoj Francuskoj, gde su ostavljali cveće na kapiji velelepnog imanja čuvenog glumca.

Upravo na tom imanju Alen Delon će, po sopstvenoj želji, biti sahranjen u prisustvu najuže porodice. 

Kako je preneo portal BFMTV sahrana će se održati u kapeli koju je on sam odredio za tu priliku i uz prisustvo njegovih 35 pasa.

Republika

Foto: Tanjug Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

 

Pre smrti je odlučio da ne želi nacionalne počasti i protivio se bilo kakvim političkim ceremonijama. Pojedini glumci imaju ideju da odaju počast svom preminulom kolegi nekom drugom prilikom, posle sahrane koja će se obaviti u uskom porodičnom krugu, u skladu sa poslednjom željom Alena Delona.

Podsetimo, Alen Delon je 2019. godine je pretrpeo moždani udar, a potom je oboleo i od kancera. Vest o smrti seks simbola šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka saopštili su njegovi naslednici.

Alen-Fabijen, Anuška, Antoni, kao i njegov pas Lobo, tužni su jer moraju da saopšte da je njihov otac preminuo. Preminuo je u miru u svom domu, okružen sa svoje troje dece i porodicom - glasi saopštenje, a porodica je zamolila za privatnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading