POSLEDNJA FOTOGRAFIJA ALENA DELONA! Ovako je najlepši muškarac na svetu izgledao pred smrt!

Autor:

Zabava

19.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka slavnog glumca Anuška Delon, 13. jula podelila je fotografiju svog oca, za koju se ispostavilo da će biti njegova poslednja.

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA ALENA DELONA! Ovako je najlepši muškarac na svetu izgledao pred smrt!

Foto: Youtube printscreen

Decenijama je Alen Delon važio za najlepšeg muškarca na svetu, a mnogi su mišljenja da je upravo takav bio do samog kraja svog života. Sada je u javnost isplivala poslednja fotografija čuvenog zavodnika koju je podelila njegova ćerka Anuška Delon, 13. jula ne sluteći da će to biti njegova poslednja.

Anuška je oca fotografisala dok mu je frizer i berberin doterivao bradu i frizuru, a na fotografiji se vidi da je lepota slavnog Francuza odolevala godinama i da se uprkos borama i znakovima starenja ipak naslućivala.

Na pragu svoje 90. Delon je i dalje bio pojava, elegantan i lep.

- Delon će uvek biti Delon. Uvek lep. Uvek besprekoran. Uvek elegantan. Kao dobro vino. Večno veliki. (Kako mi je lep. I sebi je lep. Objavljeno uz njegov pristanak kao i uvek) - napisala je Delonova ćerka uz fotografiju oca.

Alen Delon je doživeo duboku starost, te je preminuo juče u 88. godini, tri meseca pre svog 89. rođendana. Godine 2019. preživeo je težak moždani udar posle kog više nije bio u stanju da se stara sam o sebi. Povukao se iz javnosti, a svoju Anušku voleo je najviše od sve dece. Njoj je prepisao polovinu svog bogatstva, što je i dovelo do bratoubilačkog rata između nje i njena dva brata.

Republika

Foto: Tanjug Photo by Arthur Mola/Invision/AP

 

- Nisam ja kriva ako sam očevo omiljeno dete. Dugujem mu sve - izjavila je ona jednom prilikom.

S druge strane Alen Delon je o svojoj Anuški ovako govorio:

- Nikada nikome nisam rekao "Volim te" koliko njoj - izjavio je Alen Delon jednom prilikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading