ALEN DELON ORGANIZOVAO SOPSTVENU SAHRANU! Do detalja isplanirao svoj ODLAZAK, njegova POSLEDNJA ŽELJA biće ispunjena!

Autor:

Zabava

20.08.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac je za života jasno stavio do znanja svojim najbližima da ne želi nacionalne počasti i protivio se bilo kakvim političkim ceremonijama.

ALEN DELON ORGANIZOVAO SOPSTVENU SAHRANU! Do detalja isplanirao svoj ODLAZAK, njegova POSLEDNJA ŽELJA biće ispunjena!

Foto: Lyvans Boolaky / imago stock&people / Profimedia

Legendarni glumac Alen Delon (1935-2024), koji je preminuo pre dva dana u 89. godini, do detalja je isplanirao svoju sahranu i svojim najbližima jasno stavio do znanja kako želi da bude ispraćen. Porodica će ispuniti poslednju želju jednog od najznačajnijih glumačkih imena svetske kinematografije, te će Delon biti sahranjen na svom imanju u centralnoj Francuskoj.

U mestu Diši Delon će biti sahranjen sredinom nedelje u mestu u kojem je živeo skoro pola veka i prema sopstvenoj želji, samo u prisustvu svojih najbližih.

Kako je danas portal BFMTV sahrana će se održati u kapeli koju je on sam odredio za tu priliku i uz prisustvo njegovih 35 pasa.

Republika

Foto: Jacques Citles / Roger Viollet / Profimedia

 

Alen Delon je od 1971. godine vlasnik imanja La Brilri u Dišiju, selu sa 1.373 stanovnika kada se tamo uselio zajedno sa glumicom Mirej Dark. Dvorac koji je postojao na imanju koje je kupio poznati glumac sagrađen je u vreme Francuske imperije pod Napoleonom I, a 1950-ih godina je postao centar za odmor zaposlenih u francuskoj železnici. Ovaj dvorac je kasnije "izgoreo", ali prema rečima seoskog načelnika Abela Martina "Alen Delon je srušio dvorac kako bi izgradio svoje objekte na imanju".

Prema rečima meštana, poznati glumac je bio diskretan i u selu se samo znalo da je na imanju izgradio bioskop.

Republika

Foto: Aventurier Patrick/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Pre smrti je odlučio da ne želi nacionalne počasti i protivio se bilo kakvim političkim ceremonijama. Pojedini glumci imaju ideju da odaju počast svom preminulom kolegi nekom drugom prilikom, posle sahrane koja će se obaviti u uskom porodičnom krugu, u skladu sa poslednjom željom Alena Delona.

Podsetimo, Alen Delon je 2019. godine je pretrpeo moždani udar, a potom je oboleo i od kancera. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading