EKSKLUZIVNE FOTKE ALENA DELONA U BEOGRADU: Tada je KRIŠOM došao na tajnu žurku, u OVAKVOM izdanju smo ga UHVATILI! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

18.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika vam donosi nikad viđene paparaco fotke slavnog francuskog zavodnika, koji je danas preminuo!

EKSKLUZIVNE FOTKE ALENA DELONA U BEOGRADU: Tada je KRIŠOM došao na tajnu žurku, u OVAKVOM izdanju smo ga UHVATILI! (PAPARACO)

Foto: Profimedia

Slavni francuski glumac Alen Delon preminuo je u 89. godini, a tužnu vest potvrdili su njegovi sinovi Alen-Fabije i Antoni, kao i ćerka Anuška.

- Alen-Fabijen, Anuška, Antoni, kao i njegov pas Lobo, tužni su jer moraju da saopšte da je njihov otac preminuo. Preminuo je u miru u svom domu, okružen sa svoje troje dece i porodicom - glasilo je saopštenje, a porodica je zamolila za privatnost.

Republika

Foto: TV5Monde Printscreen

Alen Delon je preminuo u 89. godini

Čuveni zavodnik bio je voljen širom sveta, a poslednji put je našu prestonicu posetio u septembru 2016. godine. Tada je jedna poznata kozmetička kompanija organizovala veliku zabavu zatvorenog tipa, na kojoj je bogata naslednica Paris Hilton puštala muziku, a pevao je slavni pevač Šon Pol.

Alen Delon je držao petominutni pozdravni govor, a paparaco portala Republika i novina Srpski telegraf uslikao ga je na aerodromu "Nikola Tesla" nakon sletanja iz Francuske. Delon je bio u pratnji obezbeđenja i odmah je ušao u auto. Jedan čovek mu je nosio stvari i nekoliko odela, koje je glumac pripremio. Ekskluzivne fotografije možete pogledati u galeriji ispod ovog teksta.

Inače, ovo nije bila jedina Delonovo povezanost sa Srbijom. Brak sa Natali Delon, više nego kontroverzan odnos sa telohraniteljem Stevanom Markovićem, sa kojim je njegova supruga navodno imala aferu obeležile su njegov život.

Natali Delon je Alena navodno ostavila ubrzo nakon što je njihov bivši telohranitelj Stevan Stevica Marković pronađen mrtav u predgrađu Pariza 1968. godine, uz rečenicu: "Nikada više ne želim da vidim nijednog Srbina". Stevan Marković rođen je u 1937. Beogradu. Odrastao je u Sremskoj ulici, a pripadao je takozvanim mangupima iz Savamale, navodi se u zvaničnim izvorima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading