ŠOK! Alen Delon otišao na EUTANAZIJU?!

Autor:

Zabava

18.08.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi sumnjaju da je otišao kao njegova supruga!

ŠOK! Alen Delon otišao na EUTANAZIJU?!

Foto: TV5Monde Printscreen

Alen Delon, jedna od najvećih filmskih zvezda 20. veka, preminuo je danas u 89. godini života nakon duge borbe sa kancerom. Delon je od 1978. godine živeo u Švajcarskoj, gde je eutanazija legalna, a mnogi spekulišu da je i on odlučio da ode na taj način, baš kao i njegova supruga. 

Borba sa kancerom

Poslednjih godina, Alen Delon se borio sa teškom bolešću. Iako uzrok smrti još uvek nije poznat, njegova deca potvrdila su da je otišao u miru.

- Alen-Fabijen, Anuška, Antoni, kao i njegov pas Lobo, tužni su jer moraju da saopšte da je njihov otac preminuo. Preminuo je u miru u svom domu, okružen sa svoje troje dece i porodicom - glasi saopštenje, a porodica je zamolila za privatnost.

Republika

Foto: AP Photo/Thibault Camus, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Alenova deca su potvrdila da je glumac preminuo

Podsećanja radi, kad je njegova supruga odlučila da ode na eutanizaju, izjavu je dao sin Antoni.

- Kako starimo, imamo pravo otići u pakao tiho iz života, bez bolnica i injekcija - rekao je Entoni i dodao:

- Tačno je da sam ispratio mamu. Istina je da je odlučila da umre kako je i živela, odnosno kada to odluči, pa je izabrala eutanaziju.

Eutanazija u Švajcarskoj

Švajcarska je jedna od retkih zemalja u kojoj je eutanazija legalna, a tamo je Delon proveo poslednje decenije svog života. Medicinski asistirano samoubistvo je dozvoljeno i u nekoliko drugih država, a takve zemlje često privlače ljude koji žele da okončaju svoje živote na dostojanstven način. Pojedine zemlje postale su poznate i kao destinacije za "samoubilački turizam".

Alen Delon će zauvek ostati upamćen po svojim legendarnim ulogama i kao ikona francuskog filma. Njegova smrt je izazvala veliku tugu među obožavaocima širom sveta, ali će njegovo nasleđe i uticaj ostati neizbrisivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading