ALEN DELON ĆE POČIVATI PORED ZNAMENITIH SRBA! Otkriveno mesto i vreme sahrane čuvenog glumca!

Autor:

Zabava

19.08.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Alen Delon preminuo je juče u 89. godini, a počivaće na groblju u Parizu

ALEN DELON ĆE POČIVATI PORED ZNAMENITIH SRBA! Otkriveno mesto i vreme sahrane čuvenog glumca!

Foto: Profimedia

Slavni glumac Alen Delon (1935-2024) preminuo je juče u 89. godini, nakon duge i teške bolesti, a tužnu vest potvrdili su njegovi sinovi Alen-Fabije i Antoni, kao i ćerka Anuška. Sada je otkriveno gde će počivati najlepše lice svetske kinematografije.

Alen-Fabijen, Anuška, Antoni, kao i njegov pas Lobo, tužni su jer moraju da saopšte da je njihov otac preminuo. Preminuo je u miru u svom domu, okružen sa svoje troje dece i porodicom - glasilo je saopštenje, a porodica je zamolila za privatnost.

Foto: Profimedia

Alen Delon (1935-2024)

U novom saopštenju otkriveno je kada će Delon biti sahranjen. Poslednji pozdrav Alenu Delonu porodica i prijatelji uputiće 28. avgusta na najvećem pariskom groblju Per Lašez. Opelo će se održati u katoličkoj crkvi Sen Sulpis, a služba će početi u 10 sati ujutru i biće privatna, u skladu sa molbom porodice za razumevanje u ovim teškim momentima.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Goran Paskaljević počiva na groblju Per Lašez

Na groblju Per Lašez, jednom od najpoznatijih na svetu, sahranjen je veliki broj poznatih ličnosti, a među njima je i nekoliko znamenitih Srba. Ovde su kremirani srpski knez Božidar Karađorđević, slikar Svetislav Jovanović, reditelj Aleksandar Saša Petrović i čuveni Goran Paskaljević.

Legenda francuskog i svetskog filma preminuo je u 89. godini posle dugogodišnje borbe sa lošim zdravstvenim stanjem.

Čuveni zavodnik bio je voljen širom sveta, a poslednji put je našu prestonicu posetio u septembru 2016. godine. Tada je jedna poznata kozmetička kompanija organizovala veliku zabavu zatvorenog tipa, na kojoj je bogata naslednica Paris Hilton puštala muziku, a pevao je slavni pevač Šon Pol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading