ŠOK-DETALJI DELONOVOG BORAVKA U BEOGRADU: Slavni glumac tražio da mu se dovedu DVE DEVOJKE u hotel, a to nije sve!

Autor:

Zabava

19.08.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski milioner otkrio nepoznate detalje Alanovog boravka u našoj prestonici!

ŠOK-DETALJI DELONOVOG BORAVKA U BEOGRADU: Slavni glumac tražio da mu se dovedu DVE DEVOJKE u hotel, a to nije sve!

Foto: Tanjug Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Slavni francuski glumac Alen Delon preminuo je juče u 89. godini. Vest o smrti legedarnog zavodnika i nekada najlepšeg muškarca na svetu potresla je celu planetu. Naš milioner Branko Babić, podelio je na društvenoj mreži Instagram priču o Delonu i kako su ga on i njegovi prijatelji doveli u Beograd.

Republika

Foto: Tanjug Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Alen Delon je preminuo juče

Kako je ispričao, oni su kad je Delon imao 81 godinu skupili novac kako bi došao u našu prestonicu, a glumac je imao nekoliko zahteva. Između ostalog, tražio je da mu se dovedu dve devojke u hotel.

- Kad smo bili mladi, glavna faca je bio Alen Delon. Frajer, gospodin, bitanga, mafijaš i zavodnik... Kad smo porasli, skupili smo lovu da ga dovedemo u Beograd. Alen je imao nekoliko uslova. Jedan uslov je bio da mu dovedemo u hotel dve devojke. Tada je imao 81 godinu. Bravo ti ga, bravo, veliki Alane! Počivaj u miru, Alene - napisao je Babić na svom Instagram profilu i objavio fotografiju sa slavnim glumcem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ratkovcanin (@ratkovcanin)

 

Podsećanja radi, čuveni zavodnik je našu prestonicu posetio u septembru 2016. godine. Tada je jedna poznata kozmetička kompanija organizovala veliku zabavu zatvorenog tipa, na kojoj je bogata naslednica Paris Hilton puštala muziku, a pevao je slavni pevač Šon Pol. Alen Delon je držao petominutni pozdravni govor.  a paparaco portala Republika i novina Srpski telegraf uslikao ga je na aerodromu "Nikola Tesla" nakon sletanja iz Francuske. Delon je bio u pratnji obezbeđenja i odmah je ušao u auto. Jedan čovek mu je nosio stvari i nekoliko odela, koje je glumac pripremio. Ekskluzivne fotografije možete pogledati u galeriji ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading