JOVANA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Bivša zadrugarka ne skida osmeh s lica dok je CECIN BIVŠI OBASIPA PAŽNJOM!

Autor:

Zabava

23.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor raznežio čitavu Srbiju!

JOVANA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Bivša zadrugarka ne skida osmeh s lica dok je CECIN BIVŠI OBASIPA PAŽNJOM!

Foto: Shutterstock, instagram.com/jovana.ljubisavljević

Bogdan Srejović, bivši partner popularne pevačice Cece Ražnatović, nedavno je proslavio poseban trenutak u svom životu. 20. jula ove godine, Bogdan se venčao sa svojom dugogodišnjom partnerkom Jovanom Ljubisavljević, a sreća u njihovom životu nije stajala. Par je nedavno otkrio da očekuje svoje prvo dete, što je dodatno uveselilo njihove porodice i prijatelje.

Foto: printscreen/instagram.com/ljubisavljeviceva

Misica i Bogdan

 

Da bi podelili radost i uzbuđenje sa svojim najbližima, Bogdan i popularna Misica su organizovali posebnu proslavu poznatu kao "baby shower". Na ovoj zabavi, koja je postala moderna tradicija za buduće roditelje, porodice Ljubisavljević i Srejović okupile su se kako bi otkrile pol svoje buduće bebe uz pomoć različitih rekvizita i igara. Ova vrsta zabave obično uključuje igre i aktivnosti koje pomažu u otkrivanju pola bebe na kreativan i zabavan način. Okupljena porodica i prijatelji su tom prilikom dali predloge imena za bebu, a Bogdan, koji je poznat kao veliki vernik i dobrotvor, se pomolio pre otkrivanja pola.

Na radost svih prisutnih, par je otkrio da će njihovo prvo dete biti dečak. Najsrećnija među prisutnima bila je Bogdanova ćerka, koja je dugo želela brata. Njena želja se ispunila, a njen entuzijazam na zabavi bio je neizmeran.

Foto: Printscreen/Instagram/ ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević

Popularni par je nakon proslave rešio malo da odmori, te su otputovali na Zlatibor, a Jovana je končno pokazala trudnički stomačić.

- Hvala ti Bože na svemu - napisala je bivša zadrugarka, a čestitke i komplimenti na račun njenog izgleda nisu prestajali da se nižu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading