CECA ODLUČILA DA SE POVUČE, LEPA BRENA ODUSTALA OD KONCERATA! Javno saopštenje izazvalo SKANDAL MEĐU FANOVIMA!

Autor:

Zabava

17.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok nad šokovima!

CECA ODLUČILA DA SE POVUČE, LEPA BRENA ODUSTALA OD KONCERATA! Javno saopštenje izazvalo SKANDAL MEĐU FANOVIMA!

Foto: ATA Images/republika tv

Ceca i Brena

Sezona u Crnoj Gori se polako završava, a primetno je odsustvo koncerata najvećih balkanskih diva, Lepe Brene i Cece Ražnatović. Ivan Gajić, voditelj, proveo je mesec dana na Crnogorskom primorju, gde je sakupio razne informacije o poznatim ličnostima. On je otkrio da je Ceca odlučila da se povuče iz ove sezone, pripremajući nešto posebno za publiku krajem godine. S druge strane, Brena nije imala priliku da nastupa u ranijem terminu, stoga je imala brojne zamerke.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca

Ova promena u rasporedu koncerata iznenadila je sve koji su posetili Crnu Goru, ali Ivan Gajić je uspeo da otkrije razloge za ovakvo ponašanje najvećih balkanskih zvezda.

Neizostavna zabava i tajne poznatih

Tokom svog boravka na Crnogorskom primorju, voditelj je uspeo da prikupi brojne tajne i zanimljive detalje o poznatim ličnostima. 

Foto: Instagram.com/lepabrenaa

Lepa Brena

Ovoga puta, Gajić je uspeo da otkrije razloge za odsustvo Lepa Brene i Cece Ražnatović sa koncertne scene u Crnoj Gori, pružajući gledaocima nove uvide u živote ovih poznatih diva.

- Ceca je odlučila da se povuče. Izgleda da sprema nešto za publiku krajem godine i hoće da je sada nema. A Brena... Breni je bilo kasno da nastupa u dva ujutru - otkrio je Gajić i time iznenadio mnogobrojne fanove naših poznatih pevačica.

Međutim, segmrent u kome je otkrio da Ceca sprema veliko iznenađenje naveo je na mnoge spekulacije, a šta je folkerka to zanimljivo pripremila, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading