VELIKO SLAVLJE POVODOM BEBE U DOMU CECINOG BIVŠEG! Nesuđeni svekar pevačice oteo svu pažnju, reč je o POZNATOM SPORTISTI!

Autor:

Zabava

12.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je jasno od koga je pevačicin bivši momak nasledio lepotu!!

VELIKO SLAVLJE POVODOM BEBE U DOMU CECINOG BIVŠEG! Nesuđeni svekar pevačice oteo svu pažnju, reč je o POZNATOM SPORTISTI!

Foto: Tanjug/Marko Djoković, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Bogdan Srejović, bivši partner popularne pevačice Cece Ražnatović, nedavno je proslavio poseban trenutak u svom životu. 20. jula ove godine, Bogdan se venčao sa svojom dugogodišnjom partnerkom Jovanom Ljubisavljević, a sreća u njihovom životu nije stajala. Par je nedavno otkrio da očekuje svoje prvo dete, što je dodatno uveselilo njihove porodice i prijatelje.

Foto: Instagram

Jovana i Bogdan

Da bi podelili radost i uzbuđenje sa svojim najbližima, Bogdan i Jovana su organizovali posebnu proslavu poznatu kao "baby shower". Na ovoj zabavi, koja je postala moderna tradicija za buduće roditelje, porodice Ljubisavljević i Srejović okupile su se kako bi otkrile pol svoje buduće bebe uz pomoć različitih rekvizita i igara. Ova vrsta zabave obično uključuje igre i aktivnosti koje pomažu u otkrivanju pola bebe na kreativan i zabavan način. Okupljena porodica i prijatelji su tom prilikom dali predloge imena za bebu, a Bogdan, koji je poznat kao veliki vernik i dobrotvor, se pomolio pre otkrivanja pola.

Na radost svih prisutnih, par je otkrio da će njihovo prvo dete biti dečak. Najsrećnija među prisutnima bila je Bogdanova ćerka, koja je dugo želela brata. Njena želja se ispunila, a njen entuzijazam na zabavi bio je neizmeran.

Inače, na ovoj zabavi imali smo prilike da vidimo kako izgleda nesuđeni svekar Cece Ražnatović i sad je jasno od koga je Bogdan nasledio šarm i lepotu.

Foto: instagram.com/jovana.ljubisavljević

Miloš Srejović

Reč je o Milošu Srejoviću, nekadašnjem jugoslovenskom i srpskom atletičaru, koji je specijalizovan za troskok. Rođen je u Kragujevcu, a svoju karijeru je proslavio 1978. godine kada je postao prvak Evrope u troskoku. Ta godina bila je ključna u njegovom životu, jer je takođe proglašen za najboljeg sportistu Balkana, čime je dodatno učvrstio svoj status u atletici.

Ova radost i uzbuđenje povodom dolaska novog člana porodice dodatno su osvetlili trenutke sreće i uspeha u životu Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević, a njihovim porodicama i prijateljima pružili još jedan razlog za slavlje i radost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading