PLJUŠTALI ŠAMARI NA SNIMANJU FILMA! Reditelj Miroslav Lekić otkrio šta se desilo: "Morali smo da završimo sa radom"

Autor:

Zabava

24.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između Aleksandra Berćeka i pokojnog Žarka Lauševića došlo je do fizičkog sukoba na setu, a sve je, naravno, unapred bilo dogovoreno.

PLJUŠTALI ŠAMARI NA SNIMANJU FILMA! Reditelj Miroslav Lekić otkrio šta se desilo: "Morali smo da završimo sa radom"

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Na snimanju filma "Dogodilo se na današnji dan" Aleksandar Berček išamarao je Žarka Lauševića i to stvarno! Dvojica glumaca su se dogovorili da udarci budu realni kako bi scena bila što vernije prikazana, ali je stvar otišla predaleko. Snimanje je, prema rečima reditelja Miroslava Lekića, moralo da bude prekinuto.

- Kada smo radili deo u kom Berček isleđuje Lauša, dogovorili su se da mu udara prave šamare! Nisu hteli da foliraju. Posle trećeg dubla morali smo da završimo snimanje, jer ni šminka nije mogla da prikrije crvenilo na Žarkovom licu - ispričao je reditelj.

O svemu ovome pričao je i Žarko Laušević.

- Aca i ja smo se dogovorili da mi udari pravi šamar. To je jedini način da izgleda realno. Dobro me je lupio! Zujalo mi je u glavi - pričao je glumac i dodao da su ga i druge kolege "tukle":

Republika

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Žarko Laušević (1960-2023)

Šamarao me je i Bata Živojinović u filmu "Boj na Kosovu", ali sam mu vratio u "Oktobarfestu". Stevo Žigon me šamarao na probi za film "Bolje od bekstva". Pitao sam ga: "Pa što na probi?", a on mi je odgovorio: "I na probi!" Ali, Berček je to uradio najbolje!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Berček

U ovom ostvarenju reditelja Miroslava Lekića snimljenom 1987. godine, Lauš je igrao Bajru, studenta koji živi od raznošenja mleka. Mladić stanuje u šupi jednog dvorišta sa mlađim bratom Grecom (Marko Ratić), a ubrzo im se pridružije i skitnica Maleš (Srđan Todorović). U kultnoj sceni, kada policijski inspektor kog je igrao Aleksandar Berček šamara Bajru zato što se suprotstavio klincima koji su mu prosuli mleko, pljuštali su pravi šamari!

Žarko Laušević preminuo je 15. novembra 2023. godine u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading