ZA OVO NI FOLK ZVEZDA NIJE ZNALA: Sin i snajka Dragane Mirković objavili RADOSNU VEST, veliko slavlje u domu pevačice, sada je sve javno (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Melani i Marka juče je bio poseban dan!

ZA OVO NI FOLK ZVEZDA NIJE ZNALA: Sin i snajka Dragane Mirković objavili RADOSNU VEST, veliko slavlje u domu pevačice, sada je sve javno (FOTO)

Foto: Instagram.com, instagram.com/melanixdimitrijevic, Dragan Kadić

Sin folk zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, Marko Bijelić, ponovo je u centru pažnje javnosti. Ovog puta, razlog je njegova veza sa atraktivnom plavušom Melani Dimitrijević.

Navodno, Marko je zamenio svoju bivšu devojku Anastasiju upravo sa Melani, a javnost je to saznala putem fotografije koju je Melani nedavno objavila na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: printskrin instagram

Melani Dimitrijević pokazala buket ruža koji je dobila od Draganinog sina

Na slici se vidi Markova ruka na Melaninim butinama, što je izazvalo brojne komentare i spekulacije o njihovom odnosu.


Juče je za Marka i Melani bio poseban dan, a Melani je sve javno objavila na Instagramu.

Naime, Marko je očigledno odlučio da pokaže svoju pažnju i nežnost prema Melani, te joj je poklonio ogroman buket cveća i čokoladnu tortu, koju ona obožava.

Republika

Foto: printskrin instagram

Melani Dimitrijević od Marka Bijelića za mesečnicu dobila i tortu

Melani je uz fotografije na Instagramu stavila kratak opis:

- Tri meseca najiskrenije ljubavi - otkrivajući tako koliko dugo traje njihova veza.

Ova veza između Marka i Melani definitivno intrigira javnost, s obzirom na to da su oboje javne ličnosti sa velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama.

Njihova romansa i gestovi ljubavi javno su izloženi, a fanovi i pratioci pažljivo prate svaki korak ove mlade i privlačne ljubavne priče.

Republika

Foto: instagram.com/melanixdimitrijevic

Melani Dimitrijević nova potencijalna snajka Dragane Mirković

Markova bivša devojka Anastasija, sa kojom je do nedavno bio u vezi, sada je zamenjena sa Melani, što je dodatno privuklo pažnju medija i javnosti.

Ova neobična promena partnerke, kao i javno izlaganje ljubavi i pažnje koju Marko pokazuje prema Melani, izazvali su brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Bijelić privlaći pažnju javnosti

Sve u svemu, ljubavna priča između Marka i Melani definitivno je tema koja intrigira javnost, a njihovi gestovi ljubavi i javno izlaganje veze samo dodatno podgreva interesovanje za njihovu romansu. Ostaje da vidimo kako će se njihova priča dalje razvijati i kakvi će biti naredni koraci ove medijski propraćene veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading