DRAGANA MIRKOVIĆ SAOPŠTILA ŠOK-ODLUKU, IPAK NE DOLAZI DO PREKIDA! I dalje je zaljubljena kao prvog dana!

Autor:

Zabava

03.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana MIrković i dalje nije spremna da kaže "Kraj!"

DRAGANA MIRKOVIĆ SAOPŠTILA ŠOK-ODLUKU, IPAK NE DOLAZI DO PREKIDA! I dalje je zaljubljena kao prvog dana!

Foto: Dragan Kadić

Dragana Mirković

Poznata regionalna muzička zvezda, Dragana Mirković, je zablistala na otvaranju Sava Centra u elegantnom crnom kombinezonu, privlačeći pažnju svih prisutnih. Međutim, malo ko zna da je ova dvorana za nju puna uspomena koje su obeležile njenu karijeru.

Dragana je otkrila da je za nju Sava Centar posebno važan jer je upravo tu 1984. godine snimila svoju prvu ploču i osvojila prvu nagradu na Međunarodnom sajmu muzike "MESAM". To su bili počeci njene uspešne karijere i za nju nezaboravni trenuci.

Pevačica se osvrnula i na važne koncerte koje je održala 1995. godine, opisujući ih kao posebno dragocene jer su predstavljali ostvarenje njenih snova. Takođe, istakla je i humanitarni koncert 2010. godine kao posebno emotivan događaj koji je ostavio dubok trag u njenom sećanju.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Dragana Mirković

 

- Za Sava Centar me vezuje 1984. godina, kada sam snimila svoju prvu ploču, to je moj početak karijere. Bila sam na Međunarodnom sajmu muzike, "MESAM" i dobila prvu nagradu. To je za mene bilo neverovatno. Posle toga su usledili i za mene izuzetno važni koncerti 1995. godine. Oni su bili baš takvi kakve sam oduvek želela da imam, posebno u tom periodu, jer su bili, kako bi se reklo "od štapa i kanapa". Potom je usledio i humanitarni koncert 2010. godine, tako da me mnogo predivnih uspomena veže za Sava Centar.

- Moja energija se nikad neće ugasiti. Ja sam zaljubljenik u ljude i muziku, u svoju publiku. Generalno sam pozitivna i vesela osoba, to i jeste ono što me drži godinama sa istom količinom energije kao i na početku. To samo ljubav može da uradi. Nije tačno da prekidam karijeru. Koncerte ne radim da bi se govorilo o rekordima, već volim publiku. Kad odlučim da to prekinem, uradiću to na vrlo emotivan način - izjavila je Dragana Mirković za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading