LOŠE VESTI ZA DRAGANU MIRKOVIĆ! Pevačici saopštili informaciju o zdravstvenom stanju, zbog ovoga ima stravične bolove!

Autor:

Zabava

10.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Draganu Mirković drži pod kontrolom ozbiljnu bolest!

LOŠE VESTI ZA DRAGANU MIRKOVIĆ! Pevačici saopštili informaciju o zdravstvenom stanju, zbog ovoga ima stravične bolove!

Foto: printscreen/RTVPink

Dragana Mirković

Blistava karijera i život kao iz bajke nisu sprečili jednu od naših najboljih pevačica, Draganu Mirković, da se suoči sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Problemi sa štitnom žlezdom naterali su je da promeni način života i da se posveti medicinskoj terapiji.

Pre nekoliko godina pevačica je otkrila da joj je štitna žlezda do te mere oštećena da će celog života morati da pije lekove.

- Problem sa štitnom žlezdom nastao je zato što sam mnogo toga prećutala. Stvarno zna da bude bolno kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili odgovorite. A sve znate, i sve vam je jasno, i svi sve znaju i svi ćutimo - otvorila je ona jednom priliku dušu.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

 

 

Kako bi držala bolest pod kontrolom, prinuđena je da bude pod određenom medicinskom terapijom, međutim ona se trudi i da na prirodan način pomogne sebi koliko god može, promenila je način ishrane, a uzima i određene suplemente.

- Uz te suplemente Draganu mora da menja i način ishrane, ali to njoj nije teško jer je inače na režimu budući da pazi na kilažu i svesna je da je zdrava ishrana najbolji lek protiv starenja. Ovaj novi režim će joj pomoći i u tome, a pospešiće i rad njene štitne žlezde - otkrio je izvor za "Alo".

Iako se i sada oseća dobro, Dragana želi da učini sve što je moguće da joj bude još bolje i da problem sa štitnom žlezdom svede na minimum. Njena posvećenost zdravom načinu života i borba sa zdravstvenim izazovima pokazuju njenu odlučnost da očuva svoje zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading