PAKAO ZA DRAGANU MIRKOVIĆ, PEVAČICA OTIŠLA OD KUĆE: Nije mogla da se vrati u porodični dom i viđa decu!

Autor:

Zabava

11.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razdvojena od porodice, Dragana Mirković se borila za svoj uspeh i karijeru.

PAKAO ZA DRAGANU MIRKOVIĆ, PEVAČICA OTIŠLA OD KUĆE: Nije mogla da se vrati u porodični dom i viđa decu!

Foto: printscreen/TV Happy

Dragana Mirković

Folk pevačica Dragana Mirković nedavno je progovorila o teškom periodu kroz koji je prolazila, ističući posebno težinu razdvojenosti od porodice dok je pripremala koncerte u Areni. Priznala je da joj je najviše nedostajala deca, Manuela i Marko, tokom svojih napornih radnih dana. Mirkovićeva ističe da su joj deca centar sveta, te da su Manuela i Marko ponosni na nju.

- Bila sam razdvojena od porodice, jer sam spremala koncert, imala sastanke sa produkcijom oko toga kako će izgledati led ekrani, šta će biti na njima i tako dalje - ispričala je Dragana.

- Dnevno sam imala samo pola sata da izađem na ručak. Nisam bila u mogućnosti da se vraćam u porodični dom. Svega dva ili tri puta sam na dva dana odlazila kući. Teško mi je to palo. Bio je to pakao za mene, ali sam bila svesna da moram - dodala je Mirkovićeva za "Extra FM".

Podsetimo, Dragana Mirković, je zablistala na otvaranju Sava Centra u elegantnom crnom kombinezonu, privlačeći pažnju svih prisutnih. Međutim, malo ko zna da je ova dvorana za nju puna uspomena koje su obeležile njenu karijeru.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Dragana Mirković

 

- Za Sava Centar me vezuje 1984. godina, kada sam snimila svoju prvu ploču, to je moj početak karijere. Bila sam na Međunarodnom sajmu muzike, "MESAM" i dobila prvu nagradu. To je za mene bilo neverovatno. Posle toga su usledili i za mene izuzetno važni koncerti 1995. godine. Oni su bili baš takvi kakve sam oduvek želela da imam, posebno u tom periodu, jer su bili, kako bi se reklo "od štapa i kanapa". Potom je usledio i humanitarni koncert 2010. godine, tako da me mnogo predivnih uspomena veže za Sava Centar.

- Moja energija se nikad neće ugasiti. Ja sam zaljubljenik u ljude i muziku, u svoju publiku. Generalno sam pozitivna i vesela osoba, to i jeste ono što me drži godinama sa istom količinom energije kao i na početku. To samo ljubav može da uradi. Nije tačno da prekidam karijeru. Koncerte ne radim da bi se govorilo o rekordima, već volim publiku. Kad odlučim da to prekinem, uradiću to na vrlo emotivan način - izjavila je Dragana Mirković za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading