DRAGANA MIRKOVIĆ NE ZNA ŠTA ĆE SA SINOM, ŽENE GUBE GLAVU! Marko više ne liči na sebe, a jedan detalj će vas ostaviti bez teksta!

Autor:

Zabava

22.08.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić je zapalio internet novom iznenadnom promenom!

DRAGANA MIRKOVIĆ NE ZNA ŠTA ĆE SA SINOM, ŽENE GUBE GLAVU! Marko više ne liči na sebe, a jedan detalj će vas ostaviti bez teksta!

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana i Marko

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, poznat po svojoj atraktivnosti, nedavno je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama svojom novom transformacijom. Pustivši bradu, ovaj mladić je još više privukao pažnju svojih obožavateljki, koje su se oduševile novim izgledom i ostavile brojne komentare ispod njegovih objava.

Nakon razvoda njegovih roditelja, Marko je postao važna podrška svojoj majci Dragani Mirković, a njihov odnos privlači pažnju javnosti.Marko je pokazao svoju emotivnu vezanost za majku kroz brojne javne izjave, ali je postao poznat i po tome što aktivno odgovara na pitanja pratilaca na društvenim mrežama. Njegova iskrenost i direktnost u komunikaciji sa fanovima privukla je pažnju i doprinela stvaranju slike o njegovoj ličnosti.

 


Podsetimo, Marko Bijelić je postao predmet interesovanja javnosti nakon razvoda svojih roditelja, Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Njegova aktivnost na društvenim mrežama, planovi za budućnost i podrška majci privukli su pažnju medija i javnosti, čineći ga značajnom ličnošću u javnom prostoru. Svojom iskrenošću i transparentnošću, Marko je stekao brojne pratioce koje zanima savki njegov korak, kao i dalji životni put.

Nedavno se Marko oglasio putem svog Instagram naloga povodom života u Beču, gde je otkrio da li bi se preselio u Srbiju.

- Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - poručio je Marko Bijelić.

Marko je izjavio da bi razmatrao selidbu u Srbiju ukoliko bi situacija u Austriji nastavila da se pogoršava. Osim toga, istakao je i stvari koje mu se ne dopadaju u Austriji, uključujući gubitak pravih vrednosti i nedostatak vere među ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading