CECI RAŽNATOVIĆ HITNO OTKAZALI KONCERT! Pevačica zbog ovoga ne ide da peva u Bugarsku! Odmah je o svemu obavestili!

Autor:

Zabava

14.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, Ceca je tokom svoje impresivne karijere održala šest koncerata u areni u Sofiji.

CECI RAŽNATOVIĆ HITNO OTKAZALI KONCERT! Pevačica zbog ovoga ne ide da peva u Bugarsku! Odmah je o svemu obavestili!

Foto: Ata images

Poznata srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović trebalo je da održi koncert u Sofiji 26. oktobra, ali je zbog vanrednih izbora u Bugarskoj došlo do promene plana. Naime, vlasti su odlučile da otkažu njen koncert zbog zakazanih izbora, razočaravši mnoge fanove koji su već bili spremni da otputuju u Bugarsku.
 

Međutim, za sve one koji su se radovali Cecinom koncertu, postoji dobra vest - novi termin je već određen, pa će se koncert održati 24. oktobra. Ovo je bio izazov za organizatore, ali su uspeli da pronađu novi datum koji će odgovarati kako pevačici, tako i njenim vernim fanovima.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović

 

Inače, Ceca je tokom svoje impresivne karijere održala šest koncerata u areni u Sofiji. 

Predsednik Bugarske, Rumen Radev, zakazao je vanredne parlamentarne izbore za 27. oktobar, što će biti sedmi izbori u poslednje tri godine. Ova politička situacija u Bugarskoj uticala je na otkazivanje Cecinog koncerta i predstavlja zanimljiv momenat u kontekstu događaja koji su doveli do promene plana za ovaj muzički događaj.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović

 

Inače, dom Cece Ražnatović na Kipru je mesto na kojem se tokom letnjih dana okuplja čitava porodica, pa će tako i sada pevačica da odmori bar na kratko. Često Anastasija i Veljko vode i prijatelje, a zašto i ne bi kada je reč o vili dovoljno prostranoj i komfornoj za sve. Ceca, Lidija i deca ranijih godina u letovalištu Aja Napa ostajale su po četiri, nekada i pet meseci, a poslednjih godina odlaske su protedile što je dalo prostora za renoviranje.



BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading