OVO SU SVI ČEKALI! Oglasila se Ceca na dan Bogdanovog venčanja - EVO ŠTA JE URADILA kad je čula vesti!

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

05.09.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija koju je čitava javnost sa nestpljenjem čekala!

OVO SU SVI ČEKALI! Oglasila se Ceca na dan Bogdanovog venčanja - EVO ŠTA JE URADILA kad je čula vesti!

Foto: Republika, ATA Images

Danas je u prestižnom restoranu u Beogradu održano gala svadbeno veselje na kojem su Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović izgovorili sudbonosno "Da". Pre mesec dana, njih dvoje su se zakleli na večnu ljubav na intimnoj ceremoniji u manastiru Gračanica, a danas su sklopili građanski brak. Ova vesela i emotivna ceremonija okupila je mnoge poznate ličnosti iz javnog života, a posebno je izazvala pažnju javnosti zbog prošle veze Bogdana Srejovića sa muzičkom zvezdom Cecom Ražnatović.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca nazdravlja

Ceca Ražnatović: Njena reakcija na svadbu Bogdana i Jovane

Mnoge je zanimalo da li će se oglasiti muzička zvezda Ceca Ražnatović, koja je svojevremeno bila u ljubavnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem. Nakon svadbene ceremonije, Ceca se oglasila putem svog profila na društvenim mrežama, gde je podelila snimak na kom uživa uz čašu pića i stavila svoju pesmu koju je nedavno objavila "Više od sreće". Ovaj potez je izazvao brojne spekulacije o tome kako se oseća povodom svadbe svog bivšeg partnera, ali Ceca nije direktno komentarisala ovaj događaj.

Bogdan Srejović: Ugostitelj sa stilom

Bogdan Srejović je poznati beogradski ugostitelj koji uživa veliki ugled u prestonici. Njegov restoran je često mesto okupljanja poznatih ličnosti i ljubitelja dobre hrane, a njegova sposobnost da stvori elegantnu i ugodnu atmosferu privlači mnoge posetioce. O njemu se često pisalo u medijima zbog njegove veze sa Cecom Ražnatović, ali je danas pažnju javnosti privukao svojom svadbom sa Jovanom Ljubisavljević, koja je protekla u raskošnom ambijentu i uz brojne poznate goste.

Jovana Ljubisavljević: Od rijalitija do srećnog braka

Jovana Ljubisavljević postala je poznata javnosti kao učesnica rijalitija "Zadruga", ali je danas započela novo poglavlje svog života udajom za Bogdana Srejovića. Njen ljubavni život bio je predmet velike pažnje medija, a svadba sa ugostiteljem izazvala je veliko interesovanje javnosti. Jovana je zablistala u raskošnoj venčanici, a njena sreća na ovom posebnom danu bila je vidljiva u svakom trenutku.

Sudbonosno "Da" i budućnost

Sudbonosno "Da" izgovoreno danas obeležilo je početak zajedničkog života Jovane Ljubisavljević i Bogdana Srejovića. Ovaj događaj privukao je pažnju javnosti, a mnogi su sa nestrpljenjem iščekivali reakciju muzičke zvezde Cece Ražnatović. Dok se svetlost reflektora polako bude smanjivala, mladenci će započeti svoj novi život zajedno, okruženi ljubavlju i podrškom svojih najbližih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading