MLADA IMALA SPECIJALAN ZAHTEV! Jovana misica dohvatila mikrofon i saopštila javno - SVI GOSTI OSTALI U ŠOKU! (VIDEO)

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

05.09.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

MLADA IMALA SPECIJALAN ZAHTEV! Jovana misica dohvatila mikrofon i saopštila javno - SVI GOSTI OSTALI U ŠOKU! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana i Bogdan

Jovana Ljubisavljević, bivša rijaliti učesnica i misica, zajedno sa svojim suprugom, ugostiteljem Bogdanom Srejovićem, organizovala je gala svadbu danas, 5. septembra u najluksuznijem restoranu u Beogradu. Ovaj prestižni događaj je bio vrhunac njihovog venčanja, koje je prethodno u tajnosti obavljeno u manastiru Gračanica krajem avgusta.

 

 

Venčanje u manastiru Gračanica je bilo intimno i privatno, ali su Jovana i Cecin bivši momak odlučili da početkom septembra organizuju veliko građansko venčanje u poznatom prestoničkom restoranu. U ovom restoranu su okupili svoje najbliže rođake i prijatelje kako bi proslavili svoju ljubav i zajednički život.

Na svečanoj ceremoniji, Jovana i Bogdan su pred kamerama portala Republika izgovorili sudbonosno "da" i započeli svoj prvi ples u bajkovitom ambijentu restorana, koji je bio predivno ukrašen za ovu posebnu priliku. Par je svoj prvi ples otplesao uz duet za pesmu "Znam", Željka Samardžića i Kaliopi.

Atmosfera je bila ispunjena radošću i emotivnim trenucima, a prisutni su sa velikim oduševljenjem posmatrali mladence.

Međutim, događaj je dobio neočekivani obrt kada je Jovana, tokom proslave, uzela mikrofon i obavestila sve prisutne da zbog svog trenutnog stanja, ne želi da se ljubi. Razlog za ovaj specijalan zahtev krije se u tome što je misica u blagoslovenom stanju i čeka dečaka. Ova izjava je iznenadila mnoge goste, ali je dodatno doprinosila jedinstvenoj i nezaboravnoj atmosferi svadbenog veselja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading