KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG FOTOGRAFIJE DUŠKA TOŠIĆA! Nije mogla da prećuti, njegovog odgovora još nema!

Autor:

Zabava

27.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je morala da iskomentariše fotografiju na kojoj je Duško Tošić.

KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG FOTOGRAFIJE DUŠKA TOŠIĆA! Nije mogla da prećuti, njegovog odgovora još nema!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena i Duško

Pop zvezda Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić su već neko vreme u centru pažnje javnosti zbog svoje razvoda. Uprkos tome, Jelena ne odustaje od svojih profesionalnih obaveza i nastupa širom Srbije, dok se njen bivši suprug brine o njihovim ćerkama.

U nedavnom komentaru na društvenim mrežama, Jelena je podelila svoje oduševljenje fotografijom svojih ćerki sa stadiona "Santjago Bernabeu", gde su bile u društvu svog oca. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, te su mnogi bili zainteresovani da čuju Jelenin komentar.

- Mamina! - napisala je Jelena Karleuša ispod fotografije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Duško Tošić sa ćerkama

U vezi sa razvodom od Duška Tošića, Jelena je otkrila da se proces razvoda odvija sporo, ali da se nada brzom rešenju. Istakla je da su trenutno i dalje zvanično u braku, ali da je njihov odnos doživeo teške trenutke.

Jelena je priznala da je dugo pokušavala da prikaže samo najbolje strane svog braka, ali da je sada odlučila da otvoreno govori o problemima koje su imali. Takođe, istakla je da je bila spremna da zaštiti svoj brak, ali da je na kraju shvatila da situacija nije mogla da se popravi.

Kada je reč o imovini, Jelena je istakla da sve što poseduju pripada njihovim ćerkama i da je to njihov primarni fokus. Takođe, savetovala je žene da se fokusiraju na dobrobit svoje dece u situacijama poput razvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading