KARLEUŠI STIGLA SPECIJALNA POŠILJKA OD DUŠKA TOŠIĆA! Sve dostavljeno na kućnu adresu, tu je i PORUKA!

Autor:

Zabava

08.09.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitan dan za Jelenu Karleušu i Duška Tošića.

KARLEUŠI STIGLA SPECIJALNA POŠILJKA OD DUŠKA TOŠIĆA! Sve dostavljeno na kućnu adresu, tu je i PORUKA!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel

Za porodicu Tošić juče je bio poseban dan. Jelena Karleuša i Duško Tošić proslavljali su rođendane svojih ćerki, Atine i Nike, na veoma poseban način. Jelena je iznenadila svoje devojčice putovanjem u Pariz, tačnije u čarobni Diznilend, omiljenu destinaciju svakog deteta. Uz njih je bio i Jelenin dugogodišnji prijatelj i PR, Zoran Birtašević, koji je doprineo tome da ovo putovanje bude još posebnije.

Iako Duško nije mogao da bude uz njih tog dana, svojim gestom je pokazao koliko mu nedostaju i da misli na njih. U luksuznom hotelu u kojem su Jelena i ćerke odsele, Atinu i Niku je dočekalo iznenađenje – dva raskošna buketa cveća koje im je tata poslao uz emotivne poruke na francuskom jeziku. "Srećan rođendan želi vam tata. Poljupci."

- Atinin i Nikin tata je svojim ćerkama poslao cveće za rođendan - napisala je Karleuša uz fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša

Jelena je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila atmosferu iz Diznilenda, pokazujući kako uživa sa svojim naslednicama u ludim vožnjama i čarobnim trenucima provedenim u ovom čuvenom zabavnom parku. Ovo putovanje će sigurno ostati duboko urezano u sećanju male Atine i Nike, kao i njihovih roditelja, kao nezaboravan rođendanski doživljaj.

Atina i Nika su proslavile najbitniji dan sa majkom, a ona se potrudila da im, kao i uvek, ispuni sve želje i učini ovaj dan nezaboravnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Algor

08.09.2024 10:18

Ovim gestom podsetio me na mog pokojnog oca koji je smatrao da parama može kupiti ljubav. Žalosno, a Jeleni svaka čast, prava majka u svakom smislu te reči.