KARLEUŠA PRVI PUT PROGOVORILA O MAJCI DUŠKA TOŠIĆA! Nije mogla da prećuti ISTINU, evo u kakvim odnosima je sa SVEKRVOM!

Autor:

Zabava

11.09.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica prekinula ćutnju o porodičnim odnosima!

KARLEUŠA PRVI PUT PROGOVORILA O MAJCI DUŠKA TOŠIĆA! Nije mogla da prećuti ISTINU, evo u kakvim odnosima je sa SVEKRVOM!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je iskreno progovorila o mnogim temama, uključujući i svoj odnos sa bivšim suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem. Naime, pevačica je istakla da je u dobrim odnosima sa Duškovom majkom Nikoletom, kojoj se javno zahvalila na ljubavi koju joj je pružala tokom godina.

- Najviše volim Nikoletu, Duškovu majku. Mogu da kažem da me ona mnogo voli i da mi je žao zbog svega što prolazi kao jedna žena koja nije kriva ni za šta i koja je jako burno i teško proživljavala sve ove godine, između ostalog i zbog mene. Pozdravljam je i ljubim puno. Hvala joj za svu ljubav - rekla je Karleuša u emisiji "U ringu".

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša se javno zahvalila majci Duška Tošića

Podsećanja radi, u vezi sa razvodom od Duška Tošića, Jelena je otkrila da se proces razvoda odvija sporo, ali da se nada brzom rešenju. Istakla je da su trenutno i dalje zvanično u braku, ali da je njihov odnos doživeo teške trenutke.

Jelena je priznala da je dugo pokušavala da prikaže samo najbolje strane svog braka, ali da je sada odlučila da otvoreno govori o problemima koje su imali. Takođe, istakla je da je bila spremna da zaštiti svoj brak, ali da je na kraju shvatila da situacija nije mogla da se popravi.

Kada je reč o imovini, Jelena je istakla da sve što poseduju pripada njihovim ćerkama i da je to njihov primarni fokus. Takođe, savetovala je žene da se fokusiraju na dobrobit svoje dece u situacijama poput razvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading