ANA RAJKOVIĆ NAPUSTILA PORODILIŠTE SA ĆERKOM! Sinovi sačekali majku i sestru, Predraga nema nigde! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je podelila fotografije sa decom, nakon što je napustila porodilište.

ANA RAJKOVIĆ NAPUSTILA PORODILIŠTE SA ĆERKOM! Sinovi sačekali majku i sestru, Predraga nema nigde! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Manekenka i supruga srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića, Ana Rajković, je postala majka po treći put. Ana i njen suprug već su roditelji dvojice sinova, Relje i Tadije, a sada su se radovali dolasku svoje ćerkice.

Danas je bio poseban dan za Anu Rajković, koja je napustila porodilište sa svojom ćerkicom i sinovima. Ponosno su pozirali zajedno, a Ana je istakla da su  "njeni momci stigli po njih, sa puno stila". Međutim, njen suprug Predrag nije bio prisutan tom prilikom.

 

 

Ime Nora, koje su izabrali za svoju ćerkicu, postaje sve češće u poslednjim godinama, iako je pre dvadesetak godina bilo prilično retko na našem području. Ovo lepo i jednostavno ime potiče sa severa Evrope, gde je bilo popularno još krajem 18. veka. Nora je skraćena verzija imena Eleonora, ali takođe može biti povezana i sa muškim imenom Norbert. U prevodu, ime Nora znači "sjaj sa severa", što dodaje poseban značaj i simboliku ovom imenu.

- Definitivno je i valjda neću menjati. Nora će se zvati, mama je na kraju presudila i zvaće se po mojoj želji Nora. Nije mogao niko drugi da utiče - izjavila je Ana.

Predrag i Ana Rajković već su roditelji dvojice sinova, Relje i Tadije. Trenutno žive na Majorci, gde Predrag igra za lokalni fudbalski klub na poziciji golmana. Njihov život na ovom španskom ostrvu često je tema interesovanja javnosti, a njihova romantična večera i spekulacije o trudnoći samo su dodatno privukli pažnju medija i fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading