PRVA FOTOGRAFIJA MC STOJANA I ZORANE NAKON POMIRENJA! Pevačica mu oprostila prevaru, sada gore od ljubavi!

Autor:

Zabava

08.09.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i reper zajedno nakon skandala!

PRVA FOTOGRAFIJA MC STOJANA I ZORANE NAKON POMIRENJA! Pevačica mu oprostila prevaru, sada gore od ljubavi!

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official, ATA Images

Nakon što je reper MC Stojan nedavno izazvao buru reakcija objavom zajedničke fotografije sa mladom pevačicom Zoranom Mićanović, fanovi su sa oduševljenjem dočekali vest da su njih dvoje ponovo u ljubavnoj vezi. Iako su imali kratku romansu u prošlosti, MC Stojan i Zorana su ostali u prijateljskim odnosima, čak su i nakon raskida nastupali zajedno zbog svog dueta. Ovaj neočekivani povratak ljubavnog para nije prošao neprimećeno, posebno zbog razlike u godinama između njih. Naime, Zorana je mlađa od MC Stojana čak 22 godine.

Fotografija koju je MC Stojan podelio na svom Instagram profilu izazvala je lavinu pozitivnih komentara njihovih fanova, koji su bili očajni nakon njihovog prvog raskida. "Gorimo od ljubavi, napravili smo rastojanje da ne izgorimo", napisao je MC Stojan ispod fotografije, što je samo dodatno podgrejalo emocije njihovih obožavalaca. Reakcije su bile burne, a mnogi su izrazili svoje oduševljenje ovom vesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

Ovaj neočekivani povratak ljubavnog para izazvao je veliku medijsku pažnju, što ne čudi s obzirom na popularnost oboje pevača. Njihova veza je ponovo postala predmet interesovanja javnosti, a mnogi su zainteresovani da vide kako će se njihov odnos dalje razvijati.

- Mi smo ostali u super odnosima. Ljubav svakako ostavi trag, ali smatram da smo u istoj kući, bavimo se istim poslom, kolege smo, ne treba da ne pričamo - kazala je pevačica pre pomirenja, a onda se reper nadovezao rečima:

- Umemo da razdvojimo poslovno i privatno. Imamo nastup u Budvi, pa smo se iz tog razloga sastali, a i nisam je video dugo, tako da sam je se uželeo - za "Telegraf" je onda kazao on, ističući kako se dotad nisu videli oko mesec i po dana, štaviše, od njenog rođendana.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading