HIT NASTUP U FRANKFURTU, ON JE NOVI ŠABAN ŠAULIĆ! Emir izašao na scenu sa Aleksandrom Prijović, pa raspametio publiku!

Autor:

Zabava

08.09.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović i Emir Brunčević zapalili Frankfurt.

HIT NASTUP U FRANKFURTU, ON JE NOVI ŠABAN ŠAULIĆ! Emir izašao na scenu sa Aleksandrom Prijović, pa raspametio publiku!

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Prijović i Emir Brunčević

Aleksandra Prijović, popularna pevačica narodne muzike, svojom energičnom pojavom i izvanrednim glasom oduševila je publiku na koncertu u Frankfurtu. Njen specijalni gost, talentovani pevač mlađe generacije Emir Brunčević, dodatno je začinio veče svojim sjajnim nastupom i prodornim vokalom i dodatno privukao pažnju brojne publike na koncertu.

Emir Brunčević, čije se pevačko umeće često upoređuje sa velikanima narodne muzike poput Sinana Sakića i Šabana Šaulića, stekao je zavidnu reputaciju tokom svoje karijere. Pohvale za njegov talenat stigle su čak i od samog Šabana Šaulića, što dodatno svedoči o kvalitetu njegovog izvođenja. Učestvujući u popularnim muzičkim takmičenjima poput "Pinkove zvezde" i "Zvezde Granda", Emir je pokazao svoj izuzetan talenat i osvojio srca publike širom regiona.

 

Koncert u Frankfurtu bio je obeležen spektakularnim duetom Aleksandre Prijović i Emira Brunčevića, koji su zajedno izveli popularnu pesmu "Jorgovani". Njihov zajednički nastup doveo je atmosferu do usijanja, ostavljajući publiku oduševljenu njihovim izvođenjem. Snimak ovog nezaboravnog trenutka možete pogledati u priloženom videu.

Aleksandra Prijović i Emir Brunčević su definitivno ostavili neizbrisiv utisak na publiku u Frankfurtu, pružajući im nezaboravno iskustvo uživanja u vrhunskoj izvedbi narodne muzike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading