OVO ĆE IZAZVATI HAOS NA ESTRADI! Zbog IZJAVE Goce Lazarević se trese Balkan, koleginice joj neće oprostiti!

Autor:

Zabava

08.09.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Lazarević napravila haos samo jednom izjavom!

OVO ĆE IZAZVATI HAOS NA ESTRADI! Zbog IZJAVE Goce Lazarević se trese Balkan, koleginice joj neće oprostiti!

Foto: Republika

Goca Lazarević

Popularna pevačica narodne muzike, Goca Lazarević, podelila je sa publikom svoje planove za budućnost i istakla koje su stvari najbitnije u njenom životu.

Kada je reč o planovima za budućnost u muzičkoj karijeri, Goca je istakla da je važno da njeni koncerti budu pristupačni svim fanovima, pa čak i penzionerima. Goca se pre toga osvrnula na sve učestaliju potrebu mladih pevačica da se podvrgnu plastičnim operacijama i promenama ličnog opisa.

Foto: Prinstskrin/Instagram

Goca Lazarević

 

- Možda bi bila popularnija da sam se malo napumpala. Mene zovu naša Goca, ja pevam narodu koji možda i nema mnogo novca tako da sam insistirala da karte za koncert budu malo jeftinije kako bi mogli da dođu i penzioneri. Sve pozivam u Niš u dom vojske na moj koncert koji će biti prelep događaj.


Kada je reč o životnim odlukama i prioritetima, Goca Lazarević nije krila zadovoljstvo zbog prilike da se bavi poslom koji voli, ali isto tako nije zaboravila ni da istakne koliko je značajno što je postala majka.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Lazarević

 

- Svaki čovek bi mogao da napravi film od svog života, ja imam priliku da sam radila ono što sam volela a takođe sam dobila i decu - istakla je pevačica.


Ova iskrena izjava Goce Lazarević otkriva njene humane i porodične vrednosti, kao i posvećenost publici koja je podržava tokom cele njene karijere. Sa nestrpljenjem se očekuju njeni budući projekti i koncerti koji će sigurno obradovati mnoge ljubitelje njene muzike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading