DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ HITNO KONTAKTIRAO SA FILIPOM CAREM! Detalji razgovora će vas zaprepastiti, u sve je uključeno i DETE!

Autor:

Zabava

08.09.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car otkrio detalje pomirenja sa Aleksandrom nakon burnih svađa!

DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ HITNO KONTAKTIRAO SA FILIPOM CAREM! Detalji razgovora će vas zaprepastiti, u sve je uključeno i DETE!

Foto: instagram.com/pink printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car, bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga", nedavno su iznenadili javnost pomirivši se nakon turbulentnih svađa. Ovu lepu vest prvo je podelila Aleksandra na svom Instagram profilu, a potom je isto potvrdio i Filip. Filip je otkrio da su postigli sporazum kako bi normalno funkcionisali zbog deteta, te da planiraju da uspostave roditeljsku relaciju radi dobrobiti deteta. Takođe, otkrio je da će dete viđati u Beogradu, ali da će Aleksandrina majka takođe dolaziti sa detetom u goste kod njih.

Filip se zahvalio Aleksandrinom novom dečku za pokrenutu inicijativu, kontaktiranje i ljudski pristup situaciji. Takođe je zamolio javnost da poštuje Aleksandru kao majku njegovog deteta, ističući da će i on pružiti poštovanje ukoliko se bude držala dogovora i ispunjavala zahteve.

Republika

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Sa Aleksandrom je napokon postignut sporazum da se funkcioniše normalno zbog deteta, da se ne provlačimo u ružnom kontekstu i da imamo roditeljsku relaciju za dobrobit deteta. Dete ću viđati u Beogradu, ali će i njena majka dolaziti sa detetom u goste kod nas - otkrio je Filip, koji se zahvalio Aleksandrinom novom dečku:

- Hvala njenom momku koji je pokrenuo inicijativu, kontaktirao me i ljudski se poneo. Sa mnom se može na lep način uvek i dogovorom. Od danas više ne komentarišem Aleksandru i ne iznosim ništa, uvek će biti majka mog deteta i zato molim svoju podršku da je poštuje. Sa moje strane će imati poštovanje ako se bude držala dogovora i ispunjavala sve zahteve kao i što ću ja - završio je Filip, kako prenosi portal "Srbija Danas".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading