JELENA ĐOKOVIĆ U MINJAKU POKAZALA IZVAJANE NOGE: Novakova supruga u NIKAD VIĐENOM IZDANJU, svi se okretali za njom! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković izmamila je osmehe svim prisutnima!

JELENA ĐOKOVIĆ U MINJAKU POKAZALA IZVAJANE NOGE: Novakova supruga u NIKAD VIĐENOM IZDANJU, svi se okretali za njom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Večeras je Sava Centar bio poprište glamuroznog događaja, a jedna od zapaženih gošći bila je Jelena Đoković, supruga svetskog teniskog šampiona Novaka Đokovića. U sivoj odevnoj kombinaciji, Jelena je privukla pažnju svojim osmehom koji nije silazio sa lica.

Kratka suknja i elegantne potpetice upotpunile su njen stajling, naglašavajući eleganciju i sofisticiranost. Ova modna kombinacija definitivno je bila pun pogodak za ovu priliku, a blicevi su se neprestano okretali ka njoj, uhvatajući svaki njen trenutak na crvenom tepihu.

Samouverenost i elegancija na svakom koraku


Jelena je svoju kosu pustila da slobodno pada preko ramena, ističući njen prirodni sjaj i lepotu. Uprkos tome što je večeras došla bez supruga, Jelena je zračila samouverenošću, pokazujući da se odlično snalazi i u društvu bez njega.

Sve u svemu, Jelena Đoković je još jednom pokazala svoj besprekoran modni ukus i harizmu kojom pleni gde god da se pojavi. Ova večera definitivno je bila osvetljena njenim prisustvom.

Foto: ATA Images

Jelena Đoković na otvaranju Sava centra

 

Pored pomenutih javnih ličnosti, među zvanicama su se našli i drugi poznati umetnici kao što su Lepa Brena, Saša Matić, Haris Džinović, Radoš Bajić, Milan Marić, Milica Pavlović, Dragan Bjelogrlić, Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljkićem, Teya Dora, Petar Benčina sa suprugom Tamarom Dragičević i mnogi drugi. Njihovo prisustvo dodatno je doprinelo glamuru večeri, a mnogi od njih su pokazali oduševljenje Čolićevim nastupom.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading