ZDRAVKO ČOLIĆ NAPRAVIO MAGIJU U BEOGRADU: U Sava centru na koncertu se pojavile VELIKE ZVEZDE!

Autor:

Zabava

03.09.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić napravio je magično veče u Beogradu!

ZDRAVKO ČOLIĆ NAPRAVIO MAGIJU U BEOGRADU: U Sava centru na koncertu se pojavile VELIKE ZVEZDE!

Foto: ATA Images

Muzička zvezda Zdravko Čolić oduševio je prisutne na svečanom otvaranju Sava centra novom, spektakularnom salom. Njegovo pojavljivanje na početku večeri odmah je podiglo atmosferu do usijanja, a njegovo energično izvođenje hitova nije moglo da ostavi nikoga ravnodušnim.

Čolić zapevao za poznate ličnosti

U jednom trenutku, Čolić je odlučio da se spusti do prvog reda i lično zapeva za poznate ličnosti poput Gorana Vesića, Ivice Dačića i supruge Novaka Đokovića, Jelene. Njihove reakcije su bile više nego pozitivne, a Jelena Đoković je sa osmehom na licu uživala u Čolinim hitovima.

 


Zvezde iz sveta muzike i glume među zvanicama

Pored pomenutih javnih ličnosti, među zvanicama su se našli i drugi poznati umetnici kao što su Lepa Brena, Saša Matić, Haris Džinović, Radoš Bajić, Milan Marić, Milica Pavlović, Dragan Bjelogrlić, Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljkićem, Teya Dora, Petar Benčina sa suprugom Tamarom Dragičević i mnogi drugi. Njihovo prisustvo dodatno je doprinelo glamuru večeri, a mnogi od njih su pokazali oduševljenje Čolićevim nastupom.

 


Ovo otvaranje Sava centra definitivno će ostati upamćeno po nezaboravnom nastupu Zdravka Čolića i okupljanju brojnih poznatih ličnosti iz sveta muzike i glume. Čarobna atmosfera vladala je prostorijom ispunjenom emocijom i divnim glasom ovako velike zvezde poput Zdravka Čolića. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading