MARIJA ŠERIFOVIĆ I JOVANA PAJIĆ UHVAĆENE NA DELU! Pevačice rešile da priznaju sve pred kamerama!

Autor:

Zabava

03.09.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je otkrila da Jovana nije bila spremna da u javnost izađu zajedno.

MARIJA ŠERIFOVIĆ I JOVANA PAJIĆ UHVAĆENE NA DELU! Pevačice rešile da priznaju sve pred kamerama!

Foto: ATA Images

Jovana Pajić i Marija Šerifović

Na večerašnjem otvaranju renoviranog Sava Centra, mnoge poznate ličnosti su se okupile, a među njima su se istakle pevačice Marija Šerifović i Jovana Pajić. Njihovo prisustvo privuklo je pažnju javnosti, a posebno njihov osmeh i vidno dobro raspoloženje.

Marija Šerifović je za medije otkrila da je uložila mnogo truda u nagovaranje Jovane da se pojavi na večerašnjem događaju.

- Jedva smo je nagovorili da dođe. Jovana je dobila poziv, ali je zaboravila da je danas događaj. Budući da je pozvana i nekolicina naših prijatelja, dogovorili smo se da svi zajedno dođemo - izjavila je Marija, kako prenosi Alo!

 

Ovaj postupak je podigao sumnje mnogih da među pevačicama postoji nešto više od prijateljstva, iako obe već duže vreme demantuju takve navode.

- Pa nije to od juče, to traje i bilo je raznoraznih faza... U početku mi je to smetalo, kasnije smo od toga pravile šale. Ona i ja to okrenemo na zezanje, šta da radimo. Ja se sa njom družim 15 godina i volim da ponovim i ponavljaću, nikada to nije nikome padalo na pamet zadnjih petnaest godina, tek kada sam se ja razvela to je postala tema... Verovatno kada se žena razvede otvorena je za razne spekulacije i komentare, nema zaštitu i nema ko da stane iza nje, pa hajde da joj zalepimo i ovo i ono. Protiv toga se ne treba boriti, ja bih bila nenormalna kada bih se ograđivala od toga, ona je meni više od prijatelja u životu. Ignorišem takve stvari, ponašamo se normalno kao i do sada i nikada neću da se ograđujem od takvih stvari. Nek misli ko šta hoće, nek priča ko šta hoće, ima pravo - rekla je Jovana za "Unu" nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading