NAŠA PEVAČICA U TEŠKOM STANJU! Iznenada se razbolela, procurila uznemirujuća fotografija iz kreveta!

Autor:

Zabava

03.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se javno požalila, traži pomoć prijatelja.

NAŠA PEVAČICA U TEŠKOM STANJU! Iznenada se razbolela, procurila uznemirujuća fotografija iz kreveta!

Foto: instagram.com/ddunia_

Dunja Ilić

Poznata pevačica Ajla Begović, odnosno Dunja Ilić, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila da se loše oseća i da ima povišenu temperaturu. U emotivnoj objavi, Dunja je istakla da je prisiljena da odmara i da se nada da će se brzo oporaviti.

Uz poruku podrške i brz oporavak, fanovi su izrazili zabrinutost za njeno zdravlje i poželeli joj brz oporavak. Dunja je zahvalila na podršci i obećala da će se uskoro vratiti svojim profesionalnim obavezama.

- Ne znam kako da skrenem pažnju da imam temperaturu i mojim prijateljima sa svim mukama to treba biti najveći problem, to definitivno treba biti najveći problem na globalnom nivou - poručila je pevačica, a zatim objavila fotografiju iz kreveta.

Podsećanja radi, Dunja je nedavno odlučila da se podvrgne procesu zamrzavanja jajnih ćelija. Ovaj proces će biti obavljen u privatnoj klinici u Sarajevu, a Ajla je donela odluku kako bi sebi obezbedila mogućnost da jednog dana postane majka, nezavisno od toga da li će pronaći partnera po svojoj meri ili ne.

Pored zamrzavanja jajnih ćelija, Ajla Begović planira i da se preseli u Bosnu. Ova odluka je deo njenih planova za budućnost, koji uključuju i ostvarenje uloge majke.

Ajla Begović stekla je veliku popularnost 2010. godine, a njen prvenac "Bidermajer" postao je veliki hit. Nastavila je da ređa uspehe sa pesmama poput "Se*s, smrt, pare, moć i slava", "Nisam laka, maco", "Durbin", "Živim na ivici" i "Šefica podzemlja", koje i danas rado sluša njena publika. Ovo svedoči o njenoj značajnoj muzičkoj karijeri i uticaju koji je imala na muzičku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading