BORI ČORBI POGORŠANO ZDRAVSTVENO STANJE: Izdate NAJNOVIJE INFORMACIJE - NIKAKO ne sme da se uradi OVO!

Autor:

Zabava

23.08.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Čorba u lošem zdravstvenom stanju!

BORI ČORBI POGORŠANO ZDRAVSTVENO STANJE: Izdate NAJNOVIJE INFORMACIJE - NIKAKO ne sme da se uradi OVO!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Muzičar Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", trenutno se nalazi u bolnici u Ljubljani gde se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Nažalost, njegovo stanje se nedavno pogoršalo, te je primljen u bolnicu radi lečenja problema sa plućima. Menadžer grupe, Bane Obradović, izjavio je da je Bori zabranjeno putovanje i izlaganje naporima zbog jake upale pluća i pogoršanja hronične opstruktivne bolesti pluća.

- Stanje Bore Đorđevića se pogoršalo, prima visok kiseonik i nije moguće da se uradi nijedna operacija - rekao je za Kurir Bane Obradović, menadžer grupe "Riblja čorba".

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Čorba

 


Pre tri dana, Bora Đorđević je hospitalizovan zbog problema sa plućima, a kako saznajemo, njegovo zdravstveno stanje zahteva intenzivnu negu. Prema rečima menadžera grupe "Riblja čorba", Bora trenutno prima visok nivo kiseonika, a lekari nisu u mogućnosti da izvedu bilo kakvu operaciju usled ozbiljnog pogoršanja stanja.

Porodica i članovi grupe "Riblja čorba" su obavešteni o zdravstvenom stanju Bore Đorđevića. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe, izdato je saopštenje u kojem se ističe da su lekari Bori zabranili naporne aktivnosti zbog ozbiljne upale pluća i pogoršanja hronične bolesti pluća. U istom saopštenju, fanovi su ohrabreni rečima da će Bora pobediti bolest i da se uskoro vide na novim koncertima i druženjima.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Bora Čorba u lošem zdravstvenom stanju

 


Bora Đorđević je poznat po svojoj energičnoj i neustrašivoj ličnosti, te nije iznenađujuće što se i u ovoj situaciji suočava sa izazovom hrabro i odlučno. Svi koji ga poznaju i vole, prate njegovu borbu sa velikom pažnjom i pružaju mu podršku u nadi da će se uskoro oporaviti i vratiti svojoj muzici i publici koja ga voli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading