NAŠA TIKTOKERKA HITNO OPERISANA, PROCURILE PRVE FOTKE IZ BOLNIČKOG KREVETA: Otkriveno šta joj se desilo!

Autor:

Zabava

20.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka Njezvanova hitno operisana!

NAŠA TIKTOKERKA HITNO OPERISANA, PROCURILE PRVE FOTKE IZ BOLNIČKOG KREVETA: Otkriveno šta joj se desilo!

Foto: Instagram.com

Influenserka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, nedavno je podvrgnuta operaciji nosa koja je izazvala zabrinutost među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Nakon zahvata, Natašino lice se izdeformisalo, što je izazvalo brojna pitanja o uzrocima ovakvog stanja. Ona se oglasila iz bolničkog kreveta, ističući da je operacija bila zbog devijacije nosa te da se dobro oseća iako nosi slamčice.


Pored operacije nosa, Nataša je nedavno doživela neprijatan incident u taksiju u Podgorici, o čemu je takođe obavestila svoje pratioce na Instagramu. Vidno potresena, ispričala je kako je taksista napao, tvrdeći da je vožnja bila nezadovoljavajuća i da je vozač reagovao nasilno nakon što nije uspeo da pronađe adresu na koju je trebalo da je odveze.

- Imala sam devijaciju nosa zbog čega sam i otišla na operaciju. Sada je sve okej, imam slamčice u nosu, ali ne osećam bol - rekla je Nataša dok se snimala u bolničkom krevetu. 

Foto: ATA Iamges

Njezvanova u emisiji ,,Amidži šou"

 


Ovakve neobične situacije dodatno su privukle pažnju javnosti na Natašinu ličnost i njene aktivnosti, te su mnogi izrazili podršku i interesovanje za njen oporavak nakon operacije nosa.

Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, suočava se sa izazovima nakon operacije nosa, ali i nakon neugodnog incidenta u taksiju. Njena iskustva su privukla pažnju javnosti i izazvala brojne reakcije, te će njen oporavak sigurno biti praćen sa velikim interesovanjem.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading